‘Al ras’ viatja a Sogorb per a viure les festes

Parlarem sobre l’Entrada de Bous i Cavalls, declarada d’Interés Turístic Internacional.

‘Al ras’ viatja a Sogorb per a viure les festes
‘Al ras’ viatja a Sogorb per a viure les festes

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt que presenta Jessica Crespo i Joan Espinosa, viatja demà dijous al Círculo Segorbino, El Casino de Sogorb per a viure les festes de la localitat.

Joan Espinosa viatjarà cap a Sogorb mentre que Jéssica Crespo es quedarà en els estudis del Centre de Producció de Burjassot per tal de donar informació puntual de l’evolució del fenomen meteorològic conegut com a DANA (depressió aïllada en altura) i dels seus efectes.

En la primera hora del programa, coneixerem a través dels micròfons d’Al ras la Senyora Manolita Belis que, amb 80 anys, retransmet per la ràdio l’Entrada de Bous i Cavalls, declarada d’Interés Turístic Internacional. El magazine radiofònic també comptarà amb la presència de Nacho Cantó, Regidor de la Festa de Bous i amb cavallistes i ramaders que ens explicaran el ritual previ i la dificultat de realitzar la peculiar entrada.

Parlarem amb Teresa Blasco, la directora del Museu de l’Oli de la localitat i també s’aproparà fins els micròfons d’Al Ras l’escriptora sogorbina Rosario Raro

The Viridian Groove serà el grup encarregat de posar la música al magazine amb el seu rock surrealista. I acomiadarem el programa a les 14:00 hora que comença l’Entrada de Bous i Cavalls que es podrà seguir per la televisió d’À Punt Mèdia.

Totes les emissions d’Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d’À Punt Mèdia es poden trobar en aquest enllaç i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar