“Al ras” viatja a Peníscola

El programa emetrà en directe en el Saló Gòtic del castell d’aquest municipi del Baix Maestrat.

El programa deixa com cada divendres el Centre de Producció de Programes de Burjassot
El programa deixa com cada divendres el Centre de Producció de Programes de Burjassot

Demà divendres 18 de maig, Al ras, el magazín radiofònic diari d’À Punt Mèdia, viatja a Peníscola. Com cada setmana, el programa, presentat i codirigit per Jèssica Crespo, deixarà el Centre de Producció de Programes de Burjassot per a passar el matí en directe en el Saló Gòtic del castell d’aquest municipi del Baix Maestrat.

Durant el programa parlarem de la història del papa Luna amb Joan Baptiste Simó, cronista i president de l’Associació Cultural Amics del Papa Luna i amb la directora del Castell, la historiadora Esther Forner. El cine hi tindrà un espai destacat atesa l’estreta vinculació de Peníscola amb el món de la gran pantalla, i entrevistarem la directora de l’oficina de rodatge Laura Hidalgo. En l’àmbit cultural, ens explicaran les novetats del Festival de Música Antiga i Barroca, que s’ha convertit en un referent internacional de la música dels segles XII al XVII, i ens parlaran també del Festival Internacional de Jazz, i de Maestrat Viu. A més a més, connectarem amb el Mag Yunke.

En un dels enclavaments més visitats de la Comunitat Valenciana com és Peníscola, parlarem de turisme amb l’alcalde de la ciutat, Andrés Martínez Castellà. Pararem atenció al turisme familiar amb Francisco Ribera, president de l’associació Tour & Kids. I, per explicar-nos el Museu de la Mar, vindrà al programa José Miguel Zurita, el director.

Les Illes Columbretes també en seran protagonistes, perquè parlarem amb la conservadora del Parc Natural, Gloria Romero.

La pàgina gastronòmica l’escriurem en el restaurant Casa Jaime, i la música la posarà el music i professor de baix, Rafa Beltrán, de Rafaslapbass.

Al ras comença a les 10.05 h. Totes les emissions d'Al ras i de la resta dels programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden sentir en l’enllaç següent:

https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats