‘Al ras’ viatja demà a les Fogueres d’Alacant

El programa estarà en directe des de l’auditori municipal de la Conxa al passeig de l’Esplanada.

'Al ras' a les Fogueres
'Al ras' a les Fogueres

Al ras, el magazín radiofònic diari d’À Punt Mèdia, viatja demà a la ciutat d’Alacant, immersa en els dies centrals de la festa de Fogueres. El programa, presentat i codirigit per Jèssica Crespo, deixarà el Centre de Producció de Programes de Burjassot, es aquest cas, per compartir el matí al cor de la festa gran d’Alacant. Des de les 10:00 hores fins a les 13:00 hores estarem en directe des de l’auditori municipal de la Conxa al passeig de l’Esplanada.

Les Fogueres, que enguany celebren el seu 90 aniversari, seran les protagonistes durant les tres hores de programa. Per això parlarem amb Josep Amand Tomás, president de la Federació de Fogueres Especials, Pedro Espadero, mestres de la foguera oficial de l’Ajuntament anomenada “La font del somnis”, i amb Natxo Cavallín, autor d’un ninot de la foguera oficial. Entre els protagonistes de la festa que passaran pels micròfons d’Al ras també estaran Manuel Jiménez, president de la Federació de Fogueres i les belleses del foc Aleida González i la infantil Andrea del Caño.

Durant el programa entrevistarem l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala. Igualment, parlarem sobre el paper de la dona en la festa amb Toñi Martín-Zarco, sobre les fogueres combatives i itinerants amb Natalia Garcia, del Col·lectiu Komando Bacora, o dels llibrets de fogueres amb Albert Poveda. Al ras també parlarà de les fogueres d’altres municipis alacantins.

Aquest divendres la música la portarà Le Jazz Hot i també parlarem amb Miguel Ángel Mas Mataix, autor de la marxa del 90 aniversari, obra que va estrenar la banda simfònica municipal i que canta l’orfeó Cantabile.

Al ras comença a les 10:05 h. Totes les emissions d'Al ras i de la resta dels programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden sentir en l’enllaç següent:

https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats