'Al ras' viatja a Alzira

El programa començarà a les 10.00 hores i es realitzarà en directe des de la Casa de la Cultura.

Primera visita a Alzira d'Al ras
Primera visita a Alzira d'Al ras

Demà divendres, 11 de maig, Al ras, el magazín de ràdio diari d’À Punt Mèdia s’emet des d’Alzira. El programa, presentat i codirigit per Jèssica Crespo, deixarà el Centre de Producció de Programes de Burjassot per a passar el matí amb les veïnes i els veïns de la capital de la Ribera Alta.

Al ras començarà a les 10.00 hores i es realitzarà en directe des de la Casa de la Cultura del municipi. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament.

Durant les tres hores que dura el programa, es parlarà, entre moltes altres coses, d’agricultura. En concret, parlarem amb Toni Soler, tècnic de la cooperativa Alzicoop, i amb el vicesecretari d’AVA, Bernardo Ferrer, sobre el cultiu de caquis, magraners i alvocats en contraposició als tarongers tradicionalment arrelats a la comarca. També tindrem ocasió d’entrevistar la gerent de l’Hospital de la Ribera, Isabel González, prop d’un mes i mig després que la Generalitat revertira la seua gestió privada.

Durant el programa parlarem de literatura i entrevistarem Josep Gregori, editor, fundador i gerent de l’editorial Bromera. Igualment, coneixerem un poc més d’Avidesa i de l’empresari Luis Suñer amb l’arxiver muncipal, Aurelià Lairón, i amb extreballadors. També coneixerem de primera mà la situació del paratge de la Murta amb el president de l’Associació d’Amics de la Murta, Xavier Blasco, amb el presidente del Consell del Paratge Natural Municipal de la Murta i la Casella, Salva Íñigo, i amb el director del Museu Municipal, Agustí Ferrer. El festival de música i art per a xiquets Nanofest també tindrà el seu espai en el programa.

La gastronomia, aquesta setmana, tindrà el nom del Restaurant Camí Vell. I en l’apartat musical entrevistarem el cantautor Josep Pérez, Ona Nua.

Totes les emissions d'Al ras, i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia, es poden trobar en l’enllaç:

https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats