Al Ras viatja a Alcoi

El programa, presentat i codirigit per Jèssica Crespo, es realitzarà en directe des del Centre Cultural Mario Silvestre.

Al Ras viatja a Alcoi
Al Ras viatja a Alcoi

Demà divendres 20 d’abril, Al ras, el magazín radiofònic diari d’À Punt Mèdia, viatja a Alcoi. El programa, presentat i codirigit per Jèssica Crespo, deixarà el Centre de Producció de Programes de Burjassot, com cada divendres, per a passar el matí en directe des del Centre Cultural Mario Silvestre.

Durant el programa parlarem de la festa de Moros i Cristians amb els protagonistes, els capitans cristià i moro; i de la història de la festa, amb Pep Torró, historiador. Igualment, parlarem amb les primeres dones que han desfilat per a reflexionar sobre el paper de la dona en la festa. La indumentària i el maquillatge dels Moros i Cristians també tindran el seu espai al llarg del programa de demà.

També entrevistarem Rosa Llobregat, metgessa que ha estat a Lesbos. Durant una altra part d’Al ras parlarem amb Salvador Palop, director-conservador del Parc Natural de la Font Roja, i amb Pep Cantó, expert en ornitologia i protecció natural i treballador del parc des de fa 25 anys.

En l’apartat musical entrevistarem Lluc Llorens, acordionista d’El Diluvi. També parlarem amb els membres del grup Joe Pask, que tocaran Mort i fuga,  Dona’m la mà i un tema inèdit. Aquesta setmana, la gastronomia ens durà a parlar amb David Sandín, especialista en cuina alcoiana i xef del restaurant Sant Francesc 52. I també ens contaran tots els secrets del café licor.

Al ras comença a les 10.05 h. Totes les emissions d'Al ras i de la resta dels programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden sentir en l’enllaç següent:

 

https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats