‘Al ras’ fa un especial de falles a l’Ajuntament de València

Demà divendres, 16 de març, Al ras, el magazín de ràdio diari d’À Punt Mèdia, estarà al balcó de l’Ajuntament de València.

‘Al ras’ fa un especial de falles a l’Ajuntament de València

El programa, presentat i codirigit per Jèssica Crespo, viatjarà així aquesta setmana al cor de la festa fallera a la ciutat de València.  

Al ras començarà a les 10.00 hores i, durant les següents quatre hores que durarà en aquesta ocasió el programa, comptarem amb els diferents protagonistes de la festa. Per una banda, podrem sentir el president guanyador de la falla infantil. També tindrem ocasió de saber un poc més sobre lèxic faller i l’anecdotari amb Iván Estrí, membre de l’Associació d’Estudis Fallers, i amb Verònica Cantó, membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Durant la primera part del programa està previst entrevistar en directe l’alcalde de València Joan Ribó. També intervindrà en el programa Pere Fuset, regidor de Cultura Festiva, i conversarem amb les falleres majors de València, Daniela Gómez i Rocío Gil. D’altra banda, l’entrevista i l’actuació musical serà a càrrec de Vicent Torrent, membre d’Al Tall.

Al ras pararà també atenció als artistes fallers, ja que comptarà amb Latorre i Okuda. Igualment, parlarem amb Paco Pellicer, del Gremi d’Artistes Fallers i, com a representants de les falles populars i combatives, sentirem David Pérez, de la Falla la Delicà de Gandia, i Mar Estela Cerveró, de les Falles Populars i Combatives Ciutat Vella. La llum tindrà també el seu racó en el programa, ja que entrevistarem el president de la Falla Cuba Puerto Rico, Moncho Cebrián, el carrer il·luminat guanyador.

El programa farà una ronda per les falles de diferents municipis de la Comunitat Valenciana: les que es cremen abans, com ara les de Montroi, Torís o Montserrat; les de les comarques del nord, Borriana i Benicarló; les del sud, Benidorm i Dénia; les que es planten a les comarques centrals i a l’horta, Gandia, Alzira i Torrent; i fins i tot farem un reportatge sobre les falles a l’estranger.

I aprofitant que estem al centre neuràel programa es donarà pas a la mascletà.

Totes les emissions d'Al ras i les de la resta dels programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden sentir en l’enllaç següent:

https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats