‘Al ras’ torna en directe a la Fira de Cocentaina

El magazín ja va estar l’any passat a este multitudinari esdeveniment de la capital del Comtat.

El magazín de la ràdio visita la capital del Comtat
El magazín de la ràdio visita la capital del Comtat

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, presentat per Jèssica Crespo i Joan Espinosa, emetrà el programa de demà divendres 1 de novembre, festa de Tots els Sants, des de la fira de Cocentaina. El magazín ja va estar l’any passat a este multitudinari esdeveniment de la capital del Comtat.

Durant les tres hores i mitja que dura el programa, parlarem de la fira i de moltes més coses. Seguirem la inauguració oficial i també farem un poc d’història. Entrevistarem Jordi Verdú, autor d’El Privilegi de la fira de Cocentaina, a Maria Belda, il·lustradora del llibre, i a Miguel Soler, el pregoner d’enguany.

A més, Pepe Marcet ens contarà anècdotes de la fira i l’historiador Pablo León ens explicarà aspectes del passat i Verónica Cantó, membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i contestana, ens donarà a conéixer les paraules i les expressions relacionades amb la fira. I com és Tots els Sants també parlarem de pel·lícules sobre Halloween en Pau Gómez, periodista especialitzat en cinema. L’escriptor Juan Fran Ferrándiz estarà demà de matí també amb nosaltres.

En l’apartat gastronòmic parlarem amb Esther Gaur, presidenta de l’Associació de Mestresses de Casa de Cocentaina, que s’encarreguen de L’esmorzaret de fira. També estarà als nostres micròfons el periodista gastronòmic Carles Galletero. I la música vindrà per boca del grup alcoià Marco Pompero.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden seguir en directe i a la carta en el web apuntmedia.es, en les aplicacions mòbils i de Smart TV.

També et pot interessar

stats