‘Al ras’ s’emetrà demà en directe des del Festival Rototom Sunsplash

El programa s'emetrà en directe de 10 a 13 hores des de Benicàssim (La Plana Baixa)

Festival Rototom Sunsplash
Festival Rototom Sunsplash

Coincidint amb el festival Rototom Sunsplash, l’equip d’Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, presentat per Joan Tur, farà el seu programa des de Benicàssim al recinte d’un dels festivals estivals amb major afluència.

Estarà centrat en la música i les activitats que envolten el Rototom. Entrevistarem el seu director de comunicació, Claudio Giust, sobre tots els detalls de la trobada. A més, el temps de la tertúlia estarà dedicat als diferents festivals que se celebren a Benicàssim, a la Plana Alta.

Coneixerem el Fòrum Social que està emmarcat dins de la programació del festival amb la seua responsable, Rosa Sevillano, i amb Simone Firmani, periodista i responsable de la secció de documentals de l’espai social del Rototom. A més, reflexionarem sobre els estereotips que recauen sobre les persones afrodescendents amb César Brandon, que també participarà en el fòrum social del Rototom.

La música també tindrà el seu espai en aquest programa especial a Benicàssim amb entrevistes als grups Mediterranean Roots i Auxili.

Totes les emissions d'Al ras, i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia, es poden trobar en l’enllaç:

https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/escoltat-en-la-radio/al-ras

També et pot interessar

stats