‘Al ras’, el magazín de ràdio d’À Punt presentat per Jèssica Crespo, viatja demà a Xàtiva

El programa s’emetrà en directe des de la Casa de Cultura.

'Al ras' a Xàtiva
'Al ras' a Xàtiva

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, presentat per Jèssica Crespo, estarà demà a Xàtiva. El programa s’emetrà en directe des de la Casa de Cultura. El plats forts d’aquest programa seran les entrevistes amb Pep Gimeno, El Botifarra, i amb el músic Feliu Ventura.

En la nostra taula històrica xarrarem amb Sergio Rubio, tècnic de l’Arxiu Municipal, i amb Mariano González Baldoví, historiador, al voltant dels Borja. També farem visites teatralitzades des del jaciment arqueològic de la Cova Negra.

En l’apartat de gastronomia, entrevistarem el cuiner i propietari Pepe Reig, del restaurant Casa La Abuela, famós pel seu arròs al forn. També parlarem sobre la cervesa artesanal La Socarrada amb els seus socis fundadors, Rafa Suñer i Sergio Iborra.

Durant el programa, parlarem amb els responsables del Centre d’Educació Especial Pla de la Mesquida, que ens explicaran el seu pla d’adaptació a la vida adulta per als alumnes. En l’entrevista es parlarà d’un vídeo que han fet els alumnes sobre assetjament escolar.

La música en directe la posarà Abraham Rivas, que tocarà les cançons "Corre" i "Només el vent". I per a tancar el programa entrevistarem Alicia Herrero, coreògrafa i balarina, i gaudirem de l’actuació de Feliu Ventura.

Totes les emissions d'Al ras, i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia, es poden trobar en l’enllaç: https://www.apuntmedia.es/.

També et pot interessar

stats