Al ras, el magazín de ràdio d’À Punt presentat per Jèssica Crespo, viatja demà a Mislata

La cultura, i més en concret, les arts escèniques marcaran el programa.

'Al ras' es trasllada demà a Mislata
'Al ras' es trasllada demà a Mislata

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, presentat per Jèssica Crespo, estarà demà a Mislata. El programa s’emetrà en directe des del Centre Sociocultural La Fàbrica entre les 10 i les 13 h.

La cultura, i més en concret, les arts escèniques marcaran el programa d’aquest divendres. En aquest sentit, hi participaran Pepi Luján, regidora de Cultura, i la directora del MAC (Mislata, art al carrer), Miriam Cardona, que ens parlaran d’aquest festival que se celebra entre el 17 i el 27 de maig. També tindrem l’ocasió d’escoltar els actors i les actrius Mar Malos, Laia Sales, Nelo Gómez i Empar Ferrer.

Entre les novetats del MAC d’enguany, hi ha l’aposta per a apropar les arts escèniques als més menuts. Ens ho contaran Lola Garcia i Eli Espinosa, membres de l’equip d’animació de l’Ajuntament i organitzadors de MAC Escolars. També parlarem de circ amb el tècnic municipal de Cultura, Vicent Borrego.

Al ras dedicarà també un raconet del seu programa de divendres a l’esport femení. Parlarem amb Lorena Montoya, capitana del Club de Futbol Femení de Mislata, i amb Neus Llorens, capitana del Club Handbol femení del municipi.

En l’apartat de gastronomia, aquesta setmana entrevistarem el forner Vicente Balbastre, conegut per la qualitat del pa que elabora, que li ha permés obtindre diversos reconeixements d’àmbit autonòmic. La música en directe la posarà el grup LOA, format per Laia Sales i Juan Andrés.

Totes les emissions d'Al ras i de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç:

https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats