'Al ras' estarà en directe a la Fira del Llibre de València

El programa passarà el matí al jardí dels Vivers de València parlant de literatura

'Al ras' a la Fira del Llibre
'Al ras' a la Fira del Llibre

Al ras, el magazín diari de la ràdio d’À Punt Mèdia, farà demà divendres el seu programa des de la Fira del Llibre de València. El programa, presentat i codirigit per Jèssica Crespo, passarà el matí al jardí dels Vivers de València parlant de literatura, sense oblidar les fires d’Alacant i Castelló que també s’han inaugurat aquest dijous.

Durant el programa entrevistarem l’escriptor Manuel Rivas. Parlarem amb el també escriptor, contacontes, i col·laborador d’Al ras, Carles Cano; amb el president del Gremi de Llibreters de València, Nacho Larraz; amb el president de l’Associació Provincial de Llibres d’Alacant, José Antonio López, i amb Natàlia Gracia, del Gremi de Llibreters de Castelló.

A la taula d’escriptors estaran també Rafa Arnal i Joanjo Garcia. Anna Moner, col·laboradora d’Al ras entrevistarà Jordi Colonques i Joan Canela, autors de la novel·la negra Napalm, ambientada en els barris de Benimaclet o el Cabanyal. Fins i tot, l’apartat de cuina estarà relacionat amb la literatura amb una entrevista a Jordi Garcia, coordinador del llibre A mos redó. Cuinant la sobirania al País Valencià.

La literatura de grans vendes tindrà el seu racó al programa a través de l’escriptor conegut com Blue Jeans, que cada any aixeca passions entre els joves lectors i enguany es presenta amb La chica invisible. Fani Grande, una altra col·laboradora del programa, s’acostarà a la fira per a parlar sobre llibreries feministes.

La música en directe a Al ras, demà tindrà com a protagonistes el grup Café de Fel, ja que entrevistarem el tàndem format per la cantant Claudia Key Dey i la poeta Leticia Marrades. El grup de música infantil Els Trobadorets acomiadaran el programa amb una actuació.

També et pot interessar

stats