‘Al ras’ estarà demà a Xirivella

El magazín estarà en directe des del Centre de Joventut.

Al ras a Xirivella
Al ras a Xirivella

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, presentat per Jèssica Crespo, es desplaçarà demà a Xirivella. El magazín estarà en directe entre les 10:00 H i les 13:00 h des del Centre de Joventut de la localitat de l’Horta.

Des d’allí parlarem durant la primera part del programa amb els protagonistes de la Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos de Xirivella, que enguany celebra la 25a edició i que està prevista del 3 a l’11 de novembre. Així, entrevistarem el coordinador de la Mostra, Vicente González San Francisco, i representants del sector com ara Jesús Jara, de l’escola de clown Hijos e Hijas de Augusto; Xelo Díaz, de Dones Clown de Xirivella; i l’humorista Leo Bassi. També tindrem en el programa la regidora d’Educació i Cultura del municipi, Encarna Martí, i Juan Manuel Cantero, president de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, que enguany ha preparat una nit de tapes anomenada “tapa clown”.

Però en el programa parlarem de moltes altres coses. D’igualtat, amb Celia Chofre; del Col·lectiu Feminista Victoria Sau, amb Carmen García; de Dones en Acció, amb Amparo Esteve; de Violeta, i amb Isabel Ponce, de Sol. També ens explicaran els problemes que pateix el municipi pel soroll de l’aeroport. Serà Paco Magro, de l’Associació Veïnal qui ens parlarà sobre els anys que porten coordinant-se per millorar la qualitat del transport; i també José Valenciano, director del CEIP Rei en Jaume, que ens explicarà el procés d’insonorització del centre per AENA davant de les protestes pel soroll dels avions.

D’altra banda, entrevistarem Eduardo Martínez, director de vendes de Stomvi, la fàbrica de trompetes ubicada a Xirivella. I parlarem també d’horts ecològics amb Raúl Martínez, de la Cooperativa Agroecològica Els Gira-sols, i amb els responsables de l’hort ecològic del CEIP Rei en Jaume.

En la secció “Mel de romer”, parlarem de les millor botifarres del món amb el carnisser Juanvi Toribio, de la carnisseria Toribio. I la música vindrà de les mans del guitarrista clàssic, nascut a Xirivella, Rafael Serrallet.

Totes les emissions d'Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar