‘Al ras’ estarà demà a la Universitat Jaume I de Castelló

En directe des del vestíbul de la Facultat de Ciències Humanes.

'Al ras' a Castelló
'Al ras' a Castelló

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, que presenta Jèssica Crespo i Joan Espinosa, estarà demà dimecres, en directe des del vestíbul de la Facultat de Ciències Humanes de la Universitat Jaume I de Castelló.

Des d’allí parlarem amb els responsables de la universitat i també amb altres dels seus protagonistes. El programa arrancarà amb una entrevista amb Eva Alcón, rectora de l’UJI, amb el president del Consell Social, Sebastià Pla i al degà de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, Andreu Casero. Igualment, en la secció la “Taula d’excel·lència” tindrem Marta Miquel, investigadora del grup Addicció i neuroplasticitat, i els físics Joan Bisquet i Ivan Mora, professors del centre citats mundialment.

Al llarg de les tres hores que dura el programa en directe, el magazín de la ràdio també parlarà del festival de fotografia Imaginària 2019; Pedro Sanz, dins el vessant més tecnològica de l’UJI, ens presentarà al robot submarí G-500 i entrevistarem Juan Antonio Bertolín, gerent d’Espaitec, parc científic i tecnològic de la Universitat.

En Al ras tractarem altres qüestions, com ara l’art urbà i contemporani a Castelló. Arran que un grafit de l’artista Escif en un col·legi de Castelló ha obert el debat sobre què és art, en el magazín intentarem centrar esta pregunta amb alguns experts: Juan Fran Fandos, parlarà en representació de l’Espai d’Art Contemporani de Castelló, i també tindrem als micròfons Javi López, director del MIAU (Museu Inacabat d’Art Urbà), i Pasqual Arnau, comissari de la Mostra d’Art i Creativitat Test a Vila-real. Finalment, tindrem ocasió de saber més de la Nit de l’Art a Castelló de la mà de la directora, Yvonne Bacas Nicolau. I entrevistarem Núria Vizcarro, membre de la companyia La Ravalera i directora de Somni d’una nit d’estiu, premi Max al millor espectacle.

L’actuació musical serà a càrrec de Ruth Baker Band i en la secció gastronòmica parlarem amb José Miró, mestre major del Gremi de Forners de Castelló, premiat el 2018 com a millor gremi d’artesans d’Espanya.

Totes les emissions d’Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d’À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç: https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar