‘Al ras’ estarà demà per segon any consecutiu en la fira financera Forinvest

Des d’allí parlarem d’economia, finances i empresa.

'Al ras' es farà demà en directe des de Fira València
'Al ras' es farà demà en directe des de Fira València

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, que presenten Jèssica Crespo i Joan Espinosa, s’emetrà dimarts en directe des de la fira Forinvest, la trobada sobre finances que té lloc a Fira València els dies 3 i 4 de març.

Des d’allí parlarem d’economia, finances i empresa. El magazín ha previst una taula redona en què participarà el conseller d’Hisenda, Vicent Soler, el director general de l’Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca, i el director de Forinvest, Alejandro Roda. També entrevistarem Rosana Perán, vicepresidenta de l’empresa de calcer d’Elx Pikolinos. Perán rebrà aquesta nit el Premi Forinvest a la trajectòria empresarial.

Al llarg de les tres hores i mitja que dura Al ras, tindrem ocasió de traslladar les preguntes i els dubtes que en matèria d’economia i finances tinguen els ciutadans. Les aclarirà Paco Duato, del Col·legi oficial d’Economistes de València. També parlarem del Brexit amb el president de la Federació de Cambres de Comerç d’Espanya a Europa, Àfrica, Àsia i Oceania, Fedecom.

A banda, els nostres tertulians repassaran l’actualitat com cada dia. Com cada dimarts Anna Moner oferirà la seua secció i demà ens aproparà a la figura de Sherlock Holmes. Ens explicarà la difícil relació que tenia amb Arthur Conan Doyle, el seu creador. En la secció de cultura parlarem de Paterna i el cine, des d’Antonio Ferrandis al llargmetratge Dolor y gloria de Pedro Almodóvar. D’altra banda, l’actor Diego Braguinsky i l’actriu Rebeca Valls ens explicaran l’estrena a Paterna de l’obra El plagi, de Rodolf Sirera.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d’À Punt es poden seguir en directe i a la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/, i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats