‘Al ras’ estarà demà al reial monestir de Santa Maria de Valldigna

El magazín de la ràdio estarà demà a Simat

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, que presenten Jèssica Crespo i Joan Espinosa, estarà demà dimecres, en directe des la sala capitular del reial monestir de Santa Maria de Valldigna, a Simat de la Valldigna.

Des d’allí parlarem amb Isabel Canet, escriptora de Simat que acaba de publicar I tu, sols tu, un conte per a adults amb un rerefons en què la música cobra especial rellevància. També tindrem ocasió de parlar sobre xiquets i xiquetes músics prodigi amb Marc Bertomeu, destacat trompetista i pianista de Simat, i amb Cecilia Arnau, jove promesa valenciana del violí, que ha guanyat fins a cinc concursos nacionals i internacionals d’interpretació amb sols 9 anys.

Al llarg de les tres hores que dura el programa en directe, el magazín de la ràdio farà un repàs d’alguns esdeveniments culturals destacats, com ara Iboga Summer Festival, que té lloc a Tavernes de la Valldigna entre el 24 i el 28 de juliol. Ens ho explicarà el seu productor, Juanjo Pérez. També parlarem del Festival Mediterránea amb Enric Pellicer, i de Festivern amb David Ferrer. A més, Al ras farà una connexió amb València per tal de atendre la roda de premsa de La Fura dels Baus.

D’altra banda, tindrem al programa el director de Valldigna Ràdio, Paco Sanz, i farem una connexió amb l’estudi d’aquesta emissora. A més, Pablo Sañudo, codirector de la cova de Bolomor, a Tavernes de la Valldigna, ens parlarà de l’interés històric que té la cova de Bolomor per als valencians. La gastronomia demà vindrà de la mà de Leo Montagut i Bea Ballester, del restaurant La Visteta, a Barx. I la banda sonora la posarà el grup de Tavernes de la Valldigna La Fístula Vallkànika.

Totes les emissions d’Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d’À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç: https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats