‘Al ras’ estarà demà a Llíria

En directe entre les 10:00 h i les 13:00 h des de Ca la Vila, a la plaça de l’Ajuntament.

'Al ras' visita Camp de Túria
'Al ras' visita Camp de Túria

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, presentat per Jèssica Crespo i Joan Espinosa, es desplaçarà demà a Llíria. El magazín estarà en directe entre les 10:00 h i les 13:00 h des de Ca la Vila, a la plaça de l’Ajuntament de la localitat del Camp de Túria.

Des d’allí parlarem durant la primera part del programa amb l’alcalde de Llíria, Manolo Civera. I, com no pot ser d’una altra manera, la música tindrà un gran protagonisme durant el magazín. Així, entrevistarem el director de l’orquestra de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo, Vicente Pelechano, i tindrem en els nostres micròfons els responsables de la Banda Primitiva de Llíria i de la Unió Musical i el director del programa de ràdio d’À Punt De banda a banda, Jordi Company.

A més, durant Al ras tractarem altres temes i entrevistarem Sergio García, de l’Associació de Familiars i Víctimes del Franquisme Cementeri de Llíria, o Xavier Vidal, arqueòleg municipal, que ens explicarà la història de la localitat. També tindrem ocasió de parlar amb Pepa Juan, que ha sigut guardonada fa uns dies com a millor actriu de repartiment en els Premis de l’Audiovisual Valencià pel seu treball en Formentera Lady. I estarà al programa Natxo Rodilla, excapità del València Basket, exentrenador del CB Llíria i col·laborador de Tot esport d’À Punt, i Mónica Merenciano, guanyadora de tres medalles de bronze en els jocs paralímpics en 2012, 2008 i 2004.

La música en directe demà tindrà el nom propi de la cantautora Maria Faubel i, en l’apartat gastronòmic, Juan Borrea, del restaurant La Taula, de Llíria, ens parlarà del concurs d’arròs amb bledes.

Totes les emissions d'Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats