‘Al ras’ estarà demà l’hospital La Fe de València

El programa estarà centrat en la salut pública i en la sanitat.

El  magazín radiofònic de la ràdio d'À Punt estarà a València
El magazín radiofònic de la ràdio d'À Punt estarà a València

El magazín matinal de la ràdio d’À Punt, Al ras, farà una eixida molt especial aquesta setmana. El programa presentat per Jèssica Crespo passarà demà el matí a l’hospital La Fe de València. Durant les tres hores de programa entrevistarem la consellera de Sanitat, Ana Barceló, i també la gerent de La Fe, Mónica Almiñana.

El programa estarà centrat en la salut pública i en la sanitat. Parlarem, per exemple del Pla d’Humanització i Millora de l’Experiència del Pacient amb l’anestesista Rosario Vicente; de la coordinació de trasplantaments amb Manuela Sánchez, supervisora d’Infermeria de la Coordinadora de Trasplantaments, i amb Arturo Zornoza, president de l’Associació Valenciana de Malalts de Leucèmia (Asleuval).

En plena ona de calor, també contarem amb el doctor Juan Carlos Álvarez, metge de família i amb el doctor Ricardo Alonso Díaz, especialista en análisis clíniques i responsable del laboratori d’urgències. I dedicarem un raconet d’Al ras als més menuts hospitalitzats. Parlarem del jardí de teràpia de joc que ha habilitat La Fe per als més menuts amb el director de l’àrea de malalties infantils, José Ramón Mínguez. Amparo Arona i Mamen Tendero, coordinadores del programa Cura sana del centre i membres de Mamás en Acción ens explicaran les repercussions de l’hospitalització en xiquets.

D’altra banda, parlarem de reproducció assistida ja que La Fe és hospital pioner en el rejoveniment ovàric en dones que volen ser mares. I també és un centre de referència en el tractament del trastorn bipolar, del que ens informarà Isabel Gómez, gerent de l’Associació Valenciana de Trastorn Bipolar.

La música vindrà de la mà de la vocalista argentina Gisela Renes i del músic valencià Nacho Mañó, integrant de Presuntos Implicados.

Totes les emissions d'Al ras, i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia, es poden trobar en l’enllaç:

https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats