‘Al ras’ estarà demà a l’aeroport de València

El programa estarà centrat en el món de l’aviació

‘Al ras’, a Manises
‘Al ras’, a Manises

En plena temporada turística i amb molts temes d’actualitat relacionats amb el turisme i amb la navegació aèria, Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, presentat per Jèssica Crespo, farà el seu programa demà des de l’aeroport de València, a la localitat de Manises (Horta Sud).

El programa estarà centrat en el món de l’aviació. Entrevistarem el director de l’aeroport, Joaquín Rodríguez, i el cap d’operacions del recinte, Óscar Soriano, que ens explicaran com funciona un aeroport. També tindrem als nostres micròfons José Francisco Martínez, executiu de servei de l’aeroport de València, que ens parlarà de com es resolen en temps real les incidències que hi sorgeixen.

Parlarem, igualment, sobre curiositats de l’aeroport amb Salvador Tomás Rubio, expilot militar i comercial i autor del llibre Secuestro aéreo, on conta com en 1998 va fer de mediador en el segrest d’un avió. Els pilots també faran oir la seua veu de la mà de Juan Carlos Claramunt García, pilot de Vueling i de Panamedia.

La gastronomia demà també estarà vinculada al món aeroportuari. Així, Juan Carlos Rodríguez Castillo, cap d’operacions i pista de Newrest a València ens parlarà del subministrament d’aliments i de begudes als avions. La música vindrà de la ma del grup valencià El Tío la Careta.

I com que estarem a Manises, un del pobles amb més tradició ceràmica de la Comunitat Valenciana, entrevistarem Xavier Morant, regidor de l’ajuntament d’aquest municipi i empresari de Tubat Ceràmica.

Totes les emissions d'Al ras, i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia, es poden trobar en l’enllaç:

https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats