‘Al ras’ estarà demà a la fira financera Forinvest

Parlarem d'economia i finances, entre d'altres.

'Al ras' a Fira València
'Al ras' a Fira València

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, que presenta Jèssica Crespo, estarà demà dimecres, en directe des de la fira Forinvest, la trobada sobre finances que té lloc a Fira València els dies 5 i 6 de març.

Des d’allí parlarem d’economia i finances amb el conseller d’Hisenda i president de Forinvest, Vicent Soler, amb Manuel Illueca, director general del Institut Valencià de Finances, i amb Alejandro Roda, director de la fira. A més, el programa inclourà una taula de debat on es parlarà de borsa i fiscalitat, i del Brexit, amb la participació del director general d’Anecoop, Joan Mir, de Juan Pérez, de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques i de l’expert en borsa José Antonio Madrigal.

En Al ras també tractarem altres qüestions demà, com són les fosses de Paterna, el segon lloc a Espanya on més afusellats hi va haver durant el franquisme. Tindrem als micròfons la filla de Leoncio Badia, l’enterrador de Paterna, i també Sergi Tarín i Óskar Navarro, autors del documental Les llavors que van creixent. Igualment, dedicarem una part del programa a la mobilitat compartida, ja que el municipi de Paterna té el primer projecte de cotxe elèctric compartit a la Comunitat Valenciana. Ens ho contarà Javier Palanca, investigador del grup de Tecnologia Informàtica-Intel·ligència Artificial de la Universitat Politècnica de València.

Durant el magazín tindrem ocasió de conèixer el projecte de recuperació del riu Túria per boca de l’arquitecte Rafael Rivera. La banda sonora de demà, la posarà el grup de música pop rock Tenda.

Totes les emissions d'Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç: https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats