‘Al ras’ estarà demà a Crevillent

En directe des del Centre Jove Juan Antonio Cebrián

'Al ras' es trasllada al Baix Vinalopó
'Al ras' es trasllada al Baix Vinalopó

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, presentat per Jèssica Crespo i Joan Espinosa, es desplaçarà demà a Crevillent. El magazín estarà en directe entre les 10 h i les 13 h des del Centre Jove Juan Antonio Cebrián d’aquesta ciutat del Baix Vinalopó.

Des de Crevillent parlarem del bus de la llengua amb el director general de Política Lingüística, Rubén Trenzano, amb el catedràtic de Sociolingüística, Brauli Montoya i amb la coordinadora del voluntariat pel valencià a l’Alacantí, Maria Begonya Sogorb.

A Crevillent parlarem també de museus, concretament amb el director del Museu Marià Benlliure, Julio Trelis, i amb Sergio Llidó, director del Museu de la Setmana Santa. Per descomptat, la indústria de catifes, que ha fet tan conegut el municipi, tindrà el seu protagonisme. Entrevistarem el president de la Unión Nacional de Fabricantes de Alfombras, Eduardo Díaz.

Durant el programa també parlarem amb el president de la cooperativa elèctrica de Crevillent, Guillermo Belso, que ens parlarà d’un projecte europeu en què estan immersos. I entrevistarem la científica Maria Vallet, Premi Rei Jaume I d’Investigació Bàsica 2018. A més, el president de la junta rectora del Parc Natural del Fondo, Vicent Sansano, ens parlarà d’aquest aiguamoll. Tindrem, a més, amb nosaltres els responsables del centre excursionista de Crevillent.

La música ocuparà bona part del programa de demà. Així, parlarem amb la soprano Luca Espinosa, amb la directora de l’Escola Coral Infantil i Juvenil de Crevillent, Isabel Puig, i amb la presidenta de la Coral Crevillentina, Esperanza Tempere. Actuarà en directe Pepa Garcia, que participa en el concurs musical d’À Punt Family Duo.

Sobre gastronomia local ens parlarà Vicente Martínez, que va fundar l’associació Arròs i mongongo, ja desapareguda.

Totes les emissions d'Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats