‘Al ras’ estarà demà a Cabanes amb motiu de la 511 edició de la Fira de Sant Andreu

El magazín estarà en directe entre les 10:00 h i les 13:00 h des del Casal Jove del municipi de la comarca de la Plana Alta.

Fira de Sant Andreu
Fira de Sant Andreu

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, presentat per Jèssica Crespo i Joan Espinosa, es desplaçarà demà a Cabanes, localitat que del 30 de novembre al 2 de desembre acollirà la 511 edició de la Fira de Sant Andreu. El magazín estarà en directe entre les 10:00 h i les 13:00 h des del Casal Jove del municipi de la comarca de la Plana Alta.

Des d’allí parlarem de la centenària fira amb Jesús Babiloni, coneixedor de la història local, i amb Carme Monferrer, veïna de 80 anys. El nostre personatge serà l’artista Ripollés. I durant les tres hores de programa, tindrem ocasió de parlar amb Marc Padres, fotògraf de bodes nominat a fotògraf revelació dels Golden Lens 2018, i xarrarem amb Lola Melero, veïna de la urbanització abandonada Torre la Sal de Cabanes.

A més, durant Al ras connectarem amb Óscar Tramoyeres, monologuista, ara en el paper de l’antenista d’À Punt, qui, acompanyat d’un equip de tècnics professionals, està visitant des de fa unes setmanes municipis d’Alacant, Castelló o València per a ajudar el veïnat a sintonitzar À Punt. I també entrevistarem Pamela Palenciano, monologuista.

La música en directe demà tindrà el nom del grup Espardenyes i, en l’apartat gastronòmic, Paco Albert, del restaurant Via Natura, ens parlarà de cuina tradicional de la zona i Víctor Bellmunt, de vi local.

Totes les emissions d'Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es

També et pot interessar

stats