‘Al ras’ es desplaça a Oliva

Estarà en directe entre les 10:00 i les 13:00 des del mercat municipal.

'Al ras' a Oliva
'Al ras' a Oliva

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, presentat per Jèssica Crespo, es desplaçarà demà a Oliva. El magazín estarà en directe entre les 10:00 i les 13:00 des del mercat municipal de la localitat de la Safor.

En aquest poble parlarem amb el seu alcalde, David González. També amb el regidor de Festes, Pep Salazar, sobre els Moros i cristians. Ens acompanyaran també als micròfons Vicente Tercero, capità moro, Leandra Mena, capitana cristiana i Paco Pérez, membre de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva.

Per tal de conéixer un poc més el municipi entrevistarem també a Antoni Esteve, president de l’Associació Centelles i Riu Sech, i amb Fernando Navarro, expert en la recuperació del Palau Comtal d’Oliva. I sobre càmpings i platges ens parlarà Willy Llopis, del baret de platja Oli Ba Ba, Pepe Frasquet, del càmping Oliva, i la regidora de Turisme, Mireia Morera.

En l’apartat gastronòmic, tindrem al programa a Paco Soqueta, president de Gastroliva, l’associació d’hostaleria del municipi. També, xarrarem amb Pepe Cotaina, forner, formador i organitzador del Concurs Nacional de Coques. I la música vindrà de la mà del compositor i arranjador Joan Mont.

Totes les emissions d'Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç següent:

https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats