‘Al ras’ es desplaça, dilluns, a l’Alcúdia

Estarà en directe des del recinte ferial

À Punt es trasllada a La Ribera Alta
À Punt es trasllada a La Ribera Alta

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, presentat per Jèssica Crespo i Joan Espinosa, es desplaçarà el pròxim dilluns 8 d’octubre a la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia, que enguany celebra la XXIV edició. El magazín es farà en directe entre les 10.00h i les 13.00h des del recinte firal d’aquest municipi de la Ribera Alta.

Allí parlarem amb Lluís Ribera, president de la fira gastronòmica, i amb Daniel Belda, de Bodegas Belda. I des del recinte firal també tindrem un poc d’història, d’esport i d’agricultura. Entrevistarem l’escriptor Josep Millo, guanyador del premi Ciutat d’Alzira de Narrativa Juvenil, entre d’altres. I del món del teatre parlarem amb Rafa Fornés, el monologuista que la setmana que ve intervé en el programa de la televisió d’À Punt Comediants, i amb Inma Martínez, de l’Associació d’Espectadors i Espectadores de l’Alcúdia.

Durant les tres hores que dura el programa, també tindrem ocasió de conversar amb Francesc Andreu Martínez Gallego, historiador i autor de Periodisme i humor, La Transició o Mitjans de comunicació i corrupció. L’Alcúdia organitza un torneig internacional de futbol sub20 del qual ens parlarà Eliseu Gómez, president del torneig (COTIF). I Cirilo Arnandis ens explicarà tot el que està relacionat amb el 20é aniversari de la Denominació d’Origen Kaki Ribera del Xúquer.

La gastronomia vindrà, dilluns, de la mà del cuiner del restaurant L’oncle Pere, Pere Gómez, autor del llibre Cuina & Complicitat. I les actuacions musicals correran a càrrec del cantant i guitarrista de l’Alcúdia Òscar Briz.

Totes les emissions d'Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç següent:

https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats