‘Al ras’ es desplaça aquest divendres a Cullera

En directe entre les 10.00 i les 13.00 des de l’auditori municipal.

'Al ras' estarà a Cullera
'Al ras' estarà a Cullera

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, presentat per Jèssica Crespo, es desplaçarà demà a Cullera. El magazín estarà en directe entre les 10.00 i les 13.00 des de l’auditori municipal de la localitat de la Ribera Baixa.

I en aquest poble turístic parlarem d’un dels temes que més preocupen i ocupen el sector: la regulació dels lloguers d’estiu. Per a parlar-ne entre­vistarem Juanjo Mur, tresorer de l’Associació d’Immobiliàries de Cullera i gerent d’una de les immobiliàries més antigues; també parlarem amb Ximo, de Guadassuar, membre de l’Aplec. Els convidats també ens parlaran del PAI de la Bega Port, més conegut com el “Manhattan de Cullera”.

Per tal de conéixer un poc més el municipi entrevistarem Josefa Márquez, gerent del Museu de la Cova de Dragut, i l’arqueòleg Kike Gandia ens parlarà de la Cullera prehistòrica o de l’edat mitjana. També compartirà els nostres micròfons l’escriptor de Cullera Manuel Joan i Arinyó.

En el programa de demà donarem també espai a l’esport de la mà d’Ángel Marchante, president de l’Associació de Senderisme Xino-xano i també parlarem amb el Club de Piragüisme de Cullera. La música ocuparà, igualment, una part del nostre programa de demà. Al ras entrevistarà el president de la Societat Musical Ateneu, Juan Palomares, i el de la Societat Musical Santa Lucía, Paco Rico. L’actuació musical en directe serà a càrrec de Pepa Blasco.

En l’apartat gastronòmic, finalment, parlarem amb Juan Femenia, president de l’Associació Empresarial d’Hostaleria de Cullera i la Ribera Baixa, i amb Bruno Mossenta, del mateix col·lectiu.

Totes les emissions d'Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç següent:

https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats