‘Al ras’ es desplaça a Alboraia

El programa de ràdio estarà en directe desde la Casa Comte de Zanoguera.

'Al ras' visita Alboraia
'Al ras' visita Alboraia

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, que presenten Jèssica Crespo i Joan Espinosa, es desplaçarà demà, dimecres, 9 de gener, a Alboraia (Horta).

Al llarg de les tres hores del programa parlarem, de de la Casa Comte de Zanoguera, de diversos aspectes de l’economia i de l’actualitat del municipi. Així, començarem amb l’orxata, el producte més internacional d’Alboraia. Entrevistarem Antonio Gimeno, president del Consell Regulador de la DO Xufa de València, i Enric Navarro, agricultor de xufa ecològica i presentador del programa Terra Viva, de la televisió d’À Punt.

Alboraia s’enfronta a no pocs reptes per la proximitat a la ciutat de València i per la seua ubicació estratègica. Un és l’ampliació de la V-21, aprovada pel Ministeri de Foment, a la qual s’oposa frontalment el col·lectiu Per l’Horta. Un representant de Per l’Horta ens explicarà la seua posició i també tindrem ocasió de saber l’opinió de Rosana Pastor, diputada de Podem al Congrés, de Joan Baldoví, diputat de Compromís al Congrés, i de Toni Quintana, diputat del PSPV-PSOE.

En Al ras també parlarem demà de l’estrena en la televisió d’À Punt del programa Mestres i aprenents, i entrevistarem el professor i escriptor d’Alboraia Vicent Sanhermerlando. D’altra banda, tindrem ocasió de parlar amb l’exfutbolista del València CF i del Llevant UE Ferran Giner, i en la secció ‘Mel de romer’ Amparo Gimeno ens explicarà el llibre La cuina més tradicional d’Alboraia, i tindrem als micròfons de la ràdio d’À Punt a Guillermo Lagardera, de la cerveseria Zeta Beer. A la nostra taula d’entitats també podrem escoltar els projectes d’Espacio SaWabona i de Menuts del Món.

La música del programa de demà estarà íntimament relacionada amb el programa de televisió Family duo. L’actuació del dia, de fet, correrà a càrrec de la parella guanyadora de la primera edició del talent show de la televisió pública valenciana, Raquel i Juan Carlos. I entrevistarem Mari Giner, una dels quatre membres del jurat del programa.

Totes les emissions d'Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç: https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar