El raper Arkano i l’actor Ferran Gadea es troben amb Màxim Huerta dissabte en À Punt

Ens contaran les seues inquietuds personals i professionals en una nova entrega de La vida al Màxim

Dissabte els somriures tornen a estar garantits al programa 'La vida al Màxim'
Dissabte els somriures tornen a estar garantits al programa 'La vida al Màxim' / Jose San Joaquin Deusa
14 de juliol 2023 - 11:04

La vida al Màxim, el programa d’entrevistes d’À Punt coproduït per València Imagina Televisió (The Mediapro Studio), acull el 15 de juliol, a partir de les 22 hores, dos artistes de la Comunitat Valenciana que no deixen indiferent. El raper alacantí Arkano i l’actor burjassoter Ferran Gadea.

Tots dos obriran el cor en la penúltima festa organitzada a casa de Màxim Huerta, on l’ambient sempre és propici per a donar a conéixer les seues inquietuds personals i professionals.

Ferran Gadea és un gran conegut del públic valencià pel seu paper de Tonet en la sèrie d’À Punt L’Alqueria Blanca. L’actor, amb gran experiència en el teatre, també ha participat en destacades pel·lícules de suspens com El silencio del pantano o El reino i en comèdies com ara Benidorm mon amour i Viva la vida.

Ferran Gadea compartint la vida amb Màxim
Ferran Gadea compartint la vida amb Màxim / Jose San Joaquin Deusa

Guillermo Rodríguez és un freestyler i raper, conegut popularment com Arkano, que va començar a ser conegut a partir de ser el campió internacional 2015 de la Red Bull Batalla. A més de col·laborar amb músics com Alejandro Sanz, Melendi, Rosana, Love of Lesbian o Café Quijano, ha presentat formats relacionats amb el rap com Proyecto Arkano (RTVE Play) i Ritmo urbano (La 2).

Arkano estarà dissabte al programa i parlarà dels seus projectes
Arkano estarà dissabte al programa i parlarà dels seus projectes / Jose San Joaquin Deusa

També ha participat en programes com Duel de veus (À Punt), La voz kids (Antena 3), Late motiv (Movistar+), yu No te pierdas nada (Europa FM), La ventana (Cadena Ser) o el seu pas pel concurs MasterChef Celebrity (TVE).

També et pot interessar

stats