El Rambo de Requena aquest dimarts en el programa ‘L’hora fosca’

L’espai de true crime d’À Punt ens acosta el perfil d’un home que va aterrir els veïns de les comarques d’interior amb maneres de bandoler

Vestit de camuflatge, mentre esperava les víctimes, recordava un altre bandoler molt perillós.
Vestit de camuflatge, mentre esperava les víctimes, recordava un altre bandoler molt perillós. / Departament de Comunicació
03 d'abril 2023 - 10:41

Aquest dimarts, a les 22 hores, el programa de true crime d’À Punt, L’hora fosca, està dedicat a un dels casos que més ha inquietat els veïns de la comarca de la Plana d’Utiel-Requena.

Un estrany visitant entrava a les cases sense permís. Els robatoris amb intimidació feren botar les alarmes. La premsa el batejà com “el Rambo de Requena”. Vestit de camuflatge, la forma d’actuar amagat mentre esperava les víctimes recordava un altre bandoler molt perillós.

Un dels casos que més ha inquietat els veïns de la comarca de la Plana d’Utiel-Requena.
Un dels casos que més ha inquietat els veïns de la comarca de la Plana d’Utiel-Requena.

A les portes del confinament per la pandèmia de covid la Guàrdia Civil perseguix un individu que ha comés diversos assalts escopeta en mà a les comarques de l’interior de València. A cada pas l’agressor es torna més violent i impredictible. L’encontre amb la Guàrdia Civil quasi acaba en tragèdia i hi acudeixen cossos especialitzats en recerca de fugitius per la muntanya. La persecució és una carrera contrarellotge abans que es convertisca en un assassí.

El programa d’aquesta setmana, que porta per títol El Rambo de Requena, conta amb els testimonis dels periodistes Javier Martínez, cap de successos i tribunals de Las Provincias; Laura Castel, periodista de La Comarca; José Ignacio Cazalilla, guàrdia civil de la Unitat de Policia Judicial de Setaigües; Julián Gómez, guàrdia civil del Grup d’Acció Ràpida (GAR), i Juan José Martínez, cellerer de la zona que va resultar ferit pel delinqüent. 

També et pot interessar

stats