La ràdio d’À Punt programa una setmana especial pel Dia Mundial de la Ràdio

‘Pròxima parada’, el magazín de la ràdio d’À Punt, s’emetrà aquest dilluns dia 7 de febrer des del saló d’actes de l'edifici Prop - Torre de la Generalitat, a la ciutat d’Alacant de 15:30 a 19:30.

El diumenge 13 de febrer, data oficial de l'efemèride, el programa ‘Podríem fer-ho millor’ tindrà un contingut especial i la mateixa nit comença la nova temporada del programa ‘El mur’.

El magazín 'Pròxima parada' aquesta vesprada des d'Alacant
El magazín 'Pròxima parada' aquesta vesprada des d'Alacant / Departament de Comunicació
07 de febrer 2022 - 14:40

Pròxima parada, el magazín de la ràdio d’À Punt, s’emet aquest dilluns dia 7 de febrer des del saló d’actes de l'edifici Prop - Torre de la Generalitat, a la ciutat d’Alacant de 15:30 a 19:30 hores.

El programa, presentat per Susanna Lliberós, tractarà temes com ara el centenari de l’Hèrcules CF i tot el que representa per a la societat de la ciutat, la celebració de la Plaça del Llibre a Alacant o l’aniversari del Teatre Principal. També entrevistarem el director d’orquestra i director artístic de l’Auditori de la Diputació d’Alacant, Josep Vicent.

El programa portarà a la ciutat la seua tertúlia política amb Glòria Marcos, Vicent Aparici i Pepa Frau, i prestarà una atenció especial a la realitat de les comarques del sud. Durant el programa, que està obert al públic, es parlarà també amb diferents associacions i col·lectius. A més a més, hi participarà el grup alacantí Vienna, que s’encarregarà de posar música en directe a la vesprada.

A més, Pròxima parada també eixirà al carrer el divendres 11 de febrer i estarà en directe des de la seu del Consell Valencià de Cultura.

Especial programa 'Podríem fer-ho millor' que presenta i codirigeix Maria Juan
Especial programa 'Podríem fer-ho millor' que presenta i codirigeix Maria Juan

El diumenge 13 de febrer, data oficial de l'efemèride, el programa Podríem fer-ho millor que presenta i codirigeix Maria Juan, des de les 9 a les 13 hores, tindrà un contingut especial. Dedicarà quatre hores d’emissió al món de la ràdio. Podrem escoltar les veus i els testimonis de coneguts professionals, a més d’altres continguts que ens sorprendran i ens faran riure.

A la nit, a partir de les 23 hores, torna una nova temporada del programa documental El mur que dirigeix Carlos López Olano i que en la seua tercera temporada “Els llocs de la memòria” va guanyar en la categoria d’innovació en els XXI Premis Ràdio Associació.

Territori Sonor està preparant un especial per a la vesprada de diumenge que ens contarà la relació del món de la música i la ràdio. Manuela Alandes, presentadora del magazín musical, i el seu equip conversaran amb músics i professionals que ens explicaran les seues experiències. Escoltarem les veus de Lluís Miquel i de Mari Giner del grup Carraixet; de Jose Manuel Casañ, de Seguridad Social; d’Estel, d'Arròs Caldòs; de Josep Nadal, de la Gossa Sorda, i de Flora, del Diluvi, entre altres.

Manuela Alandes prepara un Territori Sonor únic pel diumenge 13.
Manuela Alandes prepara un Territori Sonor únic pel diumenge 13.

Amb ells viatjarem per les ones i farem un repàs dels primers anys de l'existència de la ràdio, l'aparició de la ràdio pública valenciana, les ràdios musicals valencianes i les noves maneres de consumir música.

També et pot interessar

stats