La ràdio d’À Punt Mèdia estrena demà ‘Gabinet de curiositats’

El programa el conduirà Anna Moner i tracta sobre manifestacions de la cultura des d’un punt de vista personal i literari.

Anna Moner
Anna Moner

La ràdio d’À Punt Mèdia està d’estrena. Gabinet de curiositats és un programa setmanal que cada dimecres i durant 55 minuts parlarà sobre les manifestacions de la cultura en tots els seus àmbits (la literatura, les arts, la ciència…) des d’un punt de vista personal i literari. El programa el conduirà l’escriptora i artista Anna Moner.

La primera temporada abordarà el tema dels monstres en tots els seus vessants, i farà un recorregut pels antecedents de cadascun, l’origen, l’evolució, l’adaptació a diferents mitjans, la recepció i les petjades que ha deixat en el camp literari, el de les arts plàstiques, el cinema i la música. Frankestein, Dràcula, els monstres de Tim Burton, els vampirs o les mòmies passaran per Gabinet de curiositats a través d’una mirada pròpia i ben ambientada.

El programa està codirigit per Anna Moner i Sebastià Carratalà, que també és el guionista de Gabinet de curiositats. Compta amb una introducció i un comiat de caràcter literari, bé d’elaboració pròpia, bé d’algun dels autors vinculats al tema tractat, talls de veu amb fragments d’obres, talls de fragments de pel·lícules, talls de música i l’ambientació sonora adient per a cada programa.

Totes les emissions de la ràdio d’À Punt Mèdia es poden trobar i seguir en directe i a la carta en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es i en les aplicacions mòbils i de smart tv.

També et pot interessar

stats