La ràdio d’À Punt incorpora noves veus a la informació i l’entreteniment diaris

Vanessa Gregori, Clara Castelló i Joan Espinosa són alguns dels locutors que passen de la televisió a l’emissora pública valenciana

Susanna Lliberós i Joan Espinosa presenten Pròxima Parada
Susanna Lliberós i Joan Espinosa presenten Pròxima Parada / Departament de Comunicació
15 de setembre 2022 - 15:17

À Punt ens desperta de dilluns a divendres amb la informació més pròxima i de servei, sense oblidar els titulars polítics i els grans temes de l'actualitat del dia. Des de les 7 del matí, Vanessa Gregori (abans als Informatius de Cap de Setmana) acompanya el periodista Òscar Martínez i la resta de l’equip de Les Notícies del Matí els informen d’allò que els afecta en la ràdio, la televisió i el web.

A partir de les 10, Clara Castelló i Alba Requejo prenen el relleu en la ràdio en el segon tram del programa, amb l'altra actualitat, amb més cultura, més entrevistes i més música.

De vesprada, a partir de les 15.30, l’espai Pròxima Parada ha incorporat Joan Espinosa (fins ara al magazín Bona Vesprada) a l'equip com a presentador al costat de Susanna Lliberós. El programa inclou un concurs singular. Cada dia el reporter Javi González es traslladarà a una localitat valenciana i buscarà a 3 voluntaris per a concursar i respondre unes preguntes per a emportar-se el premi. Pròxima Parada es farà en exterior l'últim divendres de cada mes. A hores d'ara tenen previstes les següents eixides: Gandia, Fira de Gandia (30 de setembre), Cocentaina, Fira de Tots Sants (28 d’octubre) i Vila-real, amb ambient nadalenc (23 de desembre).

A partir de les 21 hores, el programa més musical de la ràdio d’À Punt, Territori Sonor, que presenta Manuela Alandes continua eixint de concert, festivals i fires. El seu calendari ha confirmat ja la presència al Festador, Sagunt (7 octubre);  Fira Valenciana de la Música Trovam!  Pro Weekend, Castelló (3 i 4 novembre) i Premis Carles Santos, que es lliuren enguany en el Teatre Principal de València el 16 de desembre.

Manuela Alandes presenta Territori Sonor
Manuela Alandes presenta Territori Sonor

Podríem fer-ho millor és el magazín dels caps de setmana de la ràdio d’À Punt. Tornen en la nova temporada a l’horari de 9 a 13h en directe, també es pot veure per l’streaming a la web i app d’à Punt. Presentat per Susa Calafat, el magazín dels caps de setmana continuarà tocant tant l’actualitat amb Juan Nieto com entrevistes, entreteniment i humor de la ma dels col·laboradors més originals.

El programa té la diversió assegurada amb les mogudes de Diego Varea, el putxero de Cèlia Cerezo, el punt de vista de Saray Cerro, els nous referents de Lluís Mosquera i les històries de Fran Tudela, Cabrafotuda.

Irene Rodrigo continuarà endinsant-nos en Una habitació pròpia plena de llibres i Carol Tomàs recorrerà els carrers en directe amb el micro de reportera. Ramir Calvo trobarà el maridatge musical perfecte per a arrodonir aquest autodenominat “desastre dels caps de setmana” on Susa Calafat modera tota aquesta colla de gent immoderada.

Equip del magacín Podríem fer ho millor
Equip del magacín Podríem fer ho millor

El dissabte 8 d’octubre el programa Podríem fer-ho millor es farà des de la Casa del Rellotge del port de València amb motiu de l’exposició “València, porta al disseny” que estarà oberta del 3 d'octubre al 6 de novembre.

A Córrer Xpress és un espai que cada dissabte a partir de les 15.30 hores parla del món del running i de tots els beneficis que ens aporta fer esport. Xavi Blasco mostra la passió que envolta el món de les carreres populars.

Un programa setmanal amb els millors consells sobre nutrició, psicologia i fisioteràpia i entrevistes en profunditat amb persones, conegudes o pot ser no, que ens conten la seua relació amb el running.

Programes amb la col·laboració de la xarxa d'emissores municipals

Des de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes arriben dos programes a les ones de la ràdio d’À Punt: El rall amb Helena Montaner i El musiquer amb Zequi Castellano.

El Rall continua, una temporada més, acostant-nos a pobles i ciutats. Amb el suport de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies recorre, de dilluns a divendres, el territori valencià per a descobrir els noms propis que s'amaguen darrere de l'actualitat local.

Helena Montaner presenta El Rall
Helena Montaner presenta El Rall

Inicien setembre amb novetats, l'esport de proximitat passarà a ser un dels protagonistes de dilluns, mentre que dimarts ens endinsarem a descobrir escriptors i escriptores que ens presentaran les seues novetats. Dimecres, tornen a obrir les portes del veïnat animal i dijous, entre altres, tornem a les aules per a descobrir què fa la comunitat educativa. Divendres la música en directe serà també una de les novetats.

Però, a més, continuem comptant amb els espais i col·laboradors i col·laboradores que tan bones estones ens han deixat en temporades anteriors. Carles Galletero continuarà oferint-nos la gastronomia "més gamberra" mentre que Inma Mateu agafarà la batuta per a dirigir “el Racó de la Banda”. La màgia arribarà, una vegada més, de la veu de Juan Fran Ferrándiz i la seua “Terra Llegendària”.

Els companys i companyes de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes comptaran amb espais per a acostar-nos l'actualitat i agenda dels seus pobles, però les seues veus també seran les encarregades d'acostar-nos tertúlies amb l'àmbit local com a protagonistes.

Cada cap de setmana l’emissora té un programa de música clàssica, que malda per oferir el bo i millor d’aquest gènere, llegit pels més prestigiosos intèrprets. El musiquer cada dissabte i diumenge en directe, de 7 a 8:30h, i també a la carta, permet escoltar la millor producció de música dels darrers 500 anys, amanida d’una forma amable i “divertente” per l’equip que s’hi troba en la producció.

El Musiquer amb Zequi Castellano
El Musiquer amb Zequi Castellano

Així, Elies Bernabé, ens ofereix un “Racó de la sarsuela” que recupera el milloret de l’art líric més nostrat; Juan Jara, ens proposa fer una ullada a la música sacra de tots els temps; Josep Vicente Domínguez, des de Ràdio Godella, ens convida a salpar amb el “Vaixell Musiquer” i el professor Ramiro Roca, ens embotina a escoltar rondalles i històries explicades per veus comunes; Àngels Faus i Frederic Oriola proposen un recorregut “en clau de vents” per a recuperar partitures endormiscades.

En el web d'À Punt pots escoltar la ràdio en directe, i veure la televisió, a més d'accedir a les emissions exclusives en línia. Encara més, si t'agrada escoltar podcasts en Ivoox, segueix el canal d'À Punt per a no perdre't les novetats dels nostres programes de ràdio a la carta.

En aquest mapa pots consultar totes les freqüències de la ràdio d'À Punt: https://www.apuntmedia.es/sintonitza/  

També et pot interessar

stats