La ràdio d’À Punt estrena un programa setmanal dedicat a figures protagonistes de la investigació

‘Vides de ciència’ és un programa d’entrevistes en profunditat amb científics i científiques en actiu que s'emetrà cada dimarts.

Una investigadora, en una imatge d'arxiu
Una investigadora, en una imatge d'arxiu
01 d'abril 2019 - 20:33

La ciència és la protagonista del nou espai que aquest, dimarts 2 d’abril, s’estrena a la ràdio d’À Punt. Vides de ciència és un programa de divulgació amb periodicitat setmanal de converses en profunditat amb protagonistes de la investigació valenciana.

El programa, que s'emetrà a partir de les 13:03 h i que durarà una hora, està dirigit per la periodista científica Maria Josep Picó. És un espai d’entrevistes amb científiques i científics obert a la participació, i amb vocació transmèdia.

El primer programa tindrà com a protagonista el químic i investigador Avelino Corma, Premi Príncep d’Astúries d’Investigació Científica i Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies, entre molts altres premis.

Vides de ciència parlarà tant amb científics valencians com persones estrangeres que han elegit la Comunitat Valenciana per a investigar. Persones que treballen en universitats, centres de recerca, laboratoris, parcs científics i tecnològics, o empreses privades i que ens explicaran la seua faena i també ens parlaran des d’un punt de vista més personal. El programa prestarà especial atenció als joves investigadors i a la perspectiva de gènere.

Totes les emissions de la ràdio d’À Punt Mèdia es poden trobar i seguir en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es i en les aplicacions mòbils i de smart tv.

També et pot interessar