La ràdio d’À Punt estrena ‘Les NTC matí’, presentades per Jèssica Crespo i Òscar Martínez

‘Zoom’ torna el dilluns 6 amb un especial sobre l’altra cara de les Falles 2021

‘Terra viva’ canvia de format, conduït per Àlex Blanquer (‘À Punt directe’ i ‘Duel de Veus’) i Hu Zhao (‘Loving CV’)

El dimarts 7 torna ‘Cartes en Joc’ amb “El millor esmorzar de La Safor"

Les NTC del matí seran presentades per Jessica Crespo i Oscar Martínez
Les NTC del matí seran presentades per Jessica Crespo i Oscar Martínez / Departament de Comunicació
03 de setembre 2021 - 12:13

La ràdio d’À Punt estrena, després de les Falles, nous continguts de la temporada que s’avancen en la programació prevista per a la tardor en la setmana de la tornada a escola.

A partir del dilluns 6 de setembre Les NTC matí seran presentades per Jèssica Crespo i Òscar Martínez. El programa diàri oferirà, de 7:00 a 12:00 h del matí una àmplia cobertura informativa per als oients en la primera part del programa, sense deixar de banda l’actualitat cultural, oci i entreteniment a la Comunitat Valenciana.

El dilluns comença el nou curs, amb una entrevista d’Ana Barceló, consellera de Sanitat Universal i Salut Pública.

 

‘Zoom’ analitza la celebració de les Falles al setembre

A partir de les 22:00 h, torna la cita setmanal de dilluns amb Zoom. El programa d’investigació que presenta Bèrnar Giménez torna per a analitzar la celebració d’unes Falles coexistents amb la pandèmia i observar com contribueixen a la recuperació econòmica i emocional dels sectors implicats en la creació de la festa.

Zoom mostrarà com s’han celebrat les Falles en convivència amb la pandèmia. Any i mig després de la suspensió de les Falles de 2020, la festa torna per a tancar un cicle mirant de reüll el calendari del març vinent.

Exemptes de revetles o cavalcades i amb una Ofrena tancada al públic, la celebració de les Falles ha estat marcada per les mesures de seguretat al voltant dels casals i dels actes festius.

 

Alex Blanquer i Hu Zhao, nous presentadors de ‘Terra viva’

         Terra viva acompanyarà els espectadors a partir de les 20:00 h cada dia, de dilluns a divendres, amb novetats en el seu format i l’estrena dels seus conductors. Àlex Blanquer (À Punt directe, Duel de veus) i Hu Zhao (Loving Comunitat Valenciana) com a reporter, ens ensenyaran l’actualitat diària, dins d’un espai dedicat a la ramaderia, la pesca i l’oratge del nostre entorn.

Terra viva acompanyarà els espectadors a partir de les 20:00 h cada dia
Terra viva acompanyarà els espectadors a partir de les 20:00 h cada dia

El dimarts 7 torna ‘Cartes en Joc’ amb “El millor esmorzar de La Safor"

         Cartes en Joc enceta temporada els dimarts a les 22 hores. El programa presentat pel cuiner xativí Jordi Garrido, on competeixen restaurants de la Comunitat Valenciana, busca aquesta setmana “El millor esmorzar de La Safor”. En cada capítol, tres restaurants juguen les pròpies cartes per a ser el millor de la seua especialitat. Es valora l’espai, la cuina, el menjar, el servei i el preu. I al final, el vot de Jordi Garrido serà decisiu.

'Cartes en joc' està presentat pel cuiner xativí Jordi Garrido
'Cartes en joc' està presentat pel cuiner xativí Jordi Garrido

També et pot interessar

stats