La ràdio d'À Punt estrena el nou magazín de producció pròpia ‘El dia À Punt’

El nou magazín d’actualitat que produeix el departament d’Informatius s’emetrà en directe d’11:00 a 13:30 hores, de dilluns a divendres.

La ràdio d'À Punt estrena el nou magazín de producció pròpia ‘El dia À Punt’
La ràdio d'À Punt estrena el nou magazín de producció pròpia ‘El dia À Punt’

El dia À Punt és el nou magazín d’actualitat que produeix el departament d’Informatius i que s’emetrà en directe d’11:00 a 13:30 hores, de dilluns a divendres, en la ràdio d’À Punt.

El programa, que edita i presenta el periodista Òscar Martínez, naix amb la pretensió d’acompanyar, entretindre i informar l’audiència de la ràdio pública valenciana. Vol contar, reflexionar, fer pensar i riure’s també de la realitat que ens envolta, i que l’audiència participe bé a través de les xarxes socials o per telèfon.

El programa té diverses seccions. Per exemple, el duo d’humoristes valencians, els Jajajers contaran diàriament les seues ocurrències; en “Tenim memòria” s’oferiran testimonis relacionats amb la memòria històrica; coneixerem les recomanacions gastronòmiques de la Tastaolletes amb Inma Juan, i Pere Aznar li pegarà una volta a l’actualitat amb el seu estil personal.

A més, tractarà temes de ciència, música, medi ambient i cultura i els divendres “De banda a banda” s’aproparà al món de les bandes de música. Tot sense perdre de vista la informació i l’actualitat.

L’equip d’El dia À Punt, que dirigeix Òscar Martínez, està integrat per Josep Rodríguez, Elena Tamarit, Carol Adam, Maria Salvador i Francis Santamaría, del departament d’Informatius d’À Punt Mèdia.

També et pot interessar

stats