La ràdio d’À Punt estrena ‘L’últim videoclub’

Lluís Campello i Pablo Plaza dirigeixen i presenten el nou espai de cine cada dissabte i diumenge a les 22:00 hores 

Nou espai de cine a la ràdio cada dissabte i diumenge a les 22:00 hores
Nou espai de cine a la ràdio cada dissabte i diumenge a les 22:00 hores / Departament de Comunicació
18 d'agost 2021 - 10:18

L’últim videoclub és un espai dedicat al cine universal, però que posa el focus en la indústria i les produccions valencianes. El programa forma part de la Crida feta per À Punt per a la producció de formats amb continguts relacionats amb la cultura.

Cada dissabte i diumenge a partir de les 22:05 hores L’últim videoclub ens descobrirà temàtiques i històries del cinema valencià, però alhora connectades i contextualitzades amb el que ocorre o va ocórrer al món del cinema en el moment en què foren rodades. L’últim videoclub vol ser un refugi per als amants del cinema, persones curioses i per a nostàlgics perquè parlaran de produccions actuals, però també del passat.  

A partir del dissabte 21 d’agost, el programa tractarà algunes de les temàtiques següents: València, set de rodatge; la indústria de l’animació; el documental valencià, i les cineastes valencianes, entre altres. L’últim videoclub no s’oblidarà de noms propis com ara Berlanga, José Iturbi ni de les adaptacions literàries de Blasco Ibáñez, Ausiàs March i altres escriptors portats al cine.

Lluís A. Campello i Pablo Plaza són els codirectors i presentadors del programa. Són també membres de l’equip del programa de ràdio Cinestèsia que es produeix a Ràdio Godella 98.0 FM, i s’emet a més d’una desena de ràdios de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. Cinestèsia també participa quinzenalment en altres programes de la ràdio pública d’À Punt, com El Rall o El Musiquer i ha tingut també presència puntual a De banda a banda i Territori sonor en qualitat de col·laboradors especials. Cinestèsia es complementa amb un treball en xarxes socials al voltant de l’actualitat de les sèries de televisió i del cinema que completa un projecte únic en tot el territori valencià. Tota l’experiència i els coneixements sobre el cine acumulats són la base per a posar en marxa el programa de L’últim videoclub, que comença aquest cap de setmana en la ràdio d’À Punt.

També et pot interessar

stats