La ràdio d’À Punt emetrà els magazins ‘Pròxima parada’ i ‘Podríem fer-ho millor’ des de la Fira del Llibre

Dani Miquel, amb les Feretes de La Colla d’À Punt, oferiran un concert destinat al públic infantil

El magazin de la ràdio d'A Punt Podriem fer ho millor a la Fira llibre (imatge d'arxiu)
El magazin de la ràdio d'A Punt Podriem fer ho millor a la Fira llibre (imatge d'arxiu)
27 d'abril 2022 - 13:28

La Fira del Llibre de València obri les portes a partir del dia 28 d’abril i fins al 8 de maig als jardins de Vivers de la Ciutat de València. A poc a poc els esdeveniments culturals tornen a celebrar-se tal i com els hem conegut sempre.

À Punt Mèdia torna a ser el mitjà oficial d’aquesta 57a edició de la Fira del Llibre i desplegarà una cobertura especial en la ràdio, la televisió i el web. El director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, ha remarcat la continuïtat del conveni que converteix “la televisió pública en el mitjà oficial d’un dels esdeveniments insígnia de l’agenda cultural valenciana”.

La plataforma de mitjans públics difondrà les activitats programades per la Fira del Llibre, i donarà suport, d’aquesta manera, al llibrers i al sector editorial. “À Punt Mèdia mostra el seu suport al sector editorial assegurant una completa cobertura informativa dels actes que organitza la Fira del Llibre”, ha afegit.  

D’altra banda, la ràdio d’À Punt entra en la programació d’activitats paral·leles emetent en directe des dels jardins de Vivers. Demà, 28 d’abril, el magazín de Susanna Lliberós, Pròxima parada, estarà en directe des de la Fira a partir de les 15:30 hores. I dissabte, 30 d’abril, a partir de les 9:00 hores el programa Podríem fer-ho millor amb Maria Juan al capdavant emetrà quatre hores de directe matinal des de la mateixa fira.

Dani Miquel i Les Feretes de La Colla d’À Punt oferiran un concert diumenge, 8 de maig, a les 11:00 h. L’espectacle va dirigit a un públic familiar el dia de la cloenda de la Fira del Llibre 2022.

També et pot interessar

stats