La ràdio d’À Punt dobla l’audiència el 2022

A les portes del 5é aniversari el pròxim 11 de desembre, la ràdio pública valenciana creix enguany un 100% en nombre d’oients, segons publica la tercera onada de l’EGM

La ràdio À Punt complirà 5 anys el pròxim 11 de desembre
La ràdio À Punt complirà 5 anys el pròxim 11 de desembre / À Punt
01 de desembre 2022 - 14:16

A les portes del seu 5é aniversari, la ràdio d’À Punt dobla la seua audiència el 2022, segons la tercera onada de l’Estudi General de Mitjans (EGM). La ràdio pública creix fins als 42.000 oients diaris i consolida la tendència alcista iniciada a principi d’any.

L’esforç des de l’inici de la temporada al setembre per ser referència informativa i esportiva, apostant per la informació de servei i de proximitat, dona bons resultats de 7:00 a 15:00 hores. Destaca l’increment d’Esports À Punt, que quadruplica l’audiència. El programa presentat per Fermín Rodríguez i Carmen Monteagudo supera els 20.000 oients, que elegeixen diàriament la ràdio d’À Punt per a conéixer l’actualitat esportiva. El segueix El rall, conduït per Helena Montaner, que triplica el nombre d’oients amb la informació local de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes i la FVMP.

Així mateix, la franja matinal de la ràdio pública dobla audiència de 14:30 a 15:30 hores amb Les notícies del migdia, informatiu de ràdio presentat per Patricia Orts.

Pel que fa a Les notícies del matí, el magazín que aporta la informació necessària per a començar el dia i que capitaneja Vanessa Gregori amb Òscar Martínez, manté la seua fidelitat. La línia continuista es prolonga a les 10 hores amb el relleu del programa, que presenten en aquestes hores Clara Castelló i Alba Requejo.

Els magazins d’entreteniment, cultura i música en la ràdio d’À Punt com ara Pròxima parada, Territori sonor i Podríem fer-ho millor mostren una tendència també ascendent.

L’espai dirigit per Susanna Lliberós compta amb la veu de Joan Espinosa en la nova temporada i l’estratègia de recórrer la Comunitat Valenciana, els concursos, les propostes de carrer del reporter Javi González, l’atenció a les bandes de música en la secció de Jordi Company, entre d’altres, han tingut una bona acollida i Pròxima parada incrementa un 50% la seua audiència en totes les franges de la vesprada.

Igualment, destaca la vesprada dels dissabtes amb l’oferta radiofònica que combina esports i música. Les pujades més rellevants corresponen a Des de la banda, presentat per Jordi Sanchis i Raül Pina, que ens porta l’actualitat dels equips i esportistes valencians i Territori sonor, de Manuela Alandes, que ens posa al dia dels artistes i grups de música valencians.

Cinc anys de ràdio pública i ho celebra en el carrer

L’11 de desembre la ràdio pública valenciana À Punt compleix cinc anys. Per a celebrar-ho i fer partícips els valencians eixirà al carrer la primera setmana de desembre amb una programació especial des de l’Estació del Nord i des de l’Àgora de la plaça de l’Ajuntament de València, l’espai efímer per a celebrar la capitalitat del disseny a València 2022.

També et pot interessar

stats