La ràdio d’À Punt creix un 17%

Registra respecte a abril de 2019 un creixement del 89%.

Micro ràdio À Punt
Micro ràdio À Punt
06 d'abril 2020 - 12:19

La ràdio d’À Punt guanya un suport creixent per part delpúblic valencià. L’últim Estudi General de Mitjans (EGM), corresponent al períodede gener a març i que s’ha fet públic aquest mateix matí, situa la ràdiopública en una audiència mitjana de 34.000 oients de dilluns a divendres, xifraque representa un creixement del 17% sobre l’anterior onada, de novembre. Encomparació amb el mateix període de l’any passat el creixement és del 89%.

L’EGM també mostra que de dillunsa diumenge, la ràdio d’À Punt suma un total de 31.000 oients de mitjana, xifraque suposa un fort augment del 24% en comparació amb les dades registradesdurant l’onada del mes de novembre i que duplica el nombre de seguidors, si lacomparem amb el mes d’abril de 2019.

Per franges horàries, els oientses concentren de dilluns a divendres principalment al matí, concretament entreles 6:00 i les 8:00 hores i de 12 a 14 hores. Les notícies del matí aconsegueix una mitjana de 18.000oients, amb un creixement del 20%.

El perfil majoritari dels oientsde la ràdio pública valenciana té entre 35 i 44 anys. Els homes encara sónmajoria, un 53% del total, però la diferencia amb les dones ja no és tansignificativa com en les onades prèvies, sobretot de dilluns a divendres.

El compromís deservei públic i l’esforç dels serveis informatius desenvolupat les últimessetmanes han acompanyat els resultats obtinguts per la programació de la ràdiopública valenciana. Entre setmana, els magazins Al ras i Pròximaparada, conduïts respectivament per Jèssica Crespo i Susanna Lliberóshan acompanyat els oients amb una oferta renovada, alternativa i pròxima,arrelada a la realitat valenciana.

Al mateix temps, laràdio d’À Punt ha posat en antena una estratègia de programació basada en elsprogrames en directe per a reforçar els caps de setmana amb la desaparició deles retransmissions esportives. El programa Territori sonor amb dobleedició dissabte i diumenge a les 16:00 h, i el reforç del programacultural Gravetat zero junt amb De banda a banda s’han completat amb laincorporació de Hui és diumenge, un magazín de producció pròpia, i el programadiari Cròniques de l’aïllament que s’emet durant l’estat d’alarmacada nit de dilluns a diumenge a les 23:00 h.

També et pot interessar

stats