‘La qüestió’ segueix en directe des de Londres la separació del Regne Unit de la Unió Europea

També parlarà de la reconstrucció del que ha destrossat Gloria, i del nou coronavirus.

El Brèxit, en directe des de Londres
El Brèxit, en directe des de Londres

La qüestió es bolca aquesta nit amb el Brexit en una edició especial i de més durada. El programa d’anàlisi i debat de la televisió d’À Punt seguirà en directe el moment en què els britànics deixaran de pertànyer a la Unió Europea. I ho farà amb un enviat especial a Londres. Des d’ací parlarà amb valencians que viuen allí. També contarem com residents a la Comunitat Valenciana, partidaris i detractors del Brexit, viuen el divorci entre el Regne Unit i Brussel·les. El catedràtic Antonio Bar, expert en dret constitucional de la UE, i Gregory Hunt, portaveu de l’associació Bremain in Spain, estaran al plató.

La qüestió ja va dedicar un programa, l’octubre de 2018, al Brexit, centrat principalment a analitzar les conseqüències d’aquest pas en l’economia i la demografia de la Comunitat Valenciana. Entre 20.000 i 25.000 valencians i valencianes resideixen al Regne Unit i almenys 75.000 britànics viuen a la Comunitat Valenciana, la majoria a les comarques del sud.

En el programa de demà a la nit, a més, La qüestió entrevistarà en directe Mireia Mollà, consellera de Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, per a aprofundir en els criteris amb què s’ha de reconstruir tot el que ja ha destrossat Gloria pel nostre entorn.

El programa, finalment, s’ocuparà del nou coronavirus amb origen a la Xina. Amb motiu d’això, La qüestió entrevistarà en directe el professor Ildefonso Hernández, director del Departament de Salut Pública, Història de la Ciència i Ginecologia de la Universitat Miguel Hernández.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe, i a la carta, a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats