‘La qüestió’ parla de llibertat d’expressió amb l’advocat Gonzalo Boye i el raper Valtonyc

El programa d’anàlisi de la televisió d’À Punt reflexiona sobre els últims casos coneguts de censures o amenaces.

Imatge d’arxiu del cantant Valtonyc
Imatge d’arxiu del cantant Valtonyc / Europa Press

La qüestió reflexionarà aquest divendres sobre els drets i les llibertats, i es fixarà en la llibertat d’expressió i en la llei de seguretat ciutadana (també coneguda com la “llei mordassa”) que el Congrés dels Diputats treballa ara per a reformar. El programa d’anàlisi de la televisió d’À Punt posarà el focus en els últims casos coneguts de censures, amenaces i autocensures.

El programa connectarà per videoconferència amb el raper Valtonyc i tindrà al seu advocat, Gonzalo Boye, en directe al plató del Centre de Producció de Programes de Burjassot. També entrevistarà a Polonia Castellanos, presidenta de l’Associació Espanyola d’Advocats Cristians. L’actor Xavi Castillo, els periodistes Yolanda Álvarez i Joan Josep Pérez Benlloch, la tuitera Cassandra o la fiscal Adoración Cano, entre altres periodistes i experts, ens ajudaran a respondre totes les qüestions del programa.

La qüestió abordarà quins són els límits de la llibertat d’expressió. També pretén indagar durant el programa si, com opinen experts i afectats, s’està retrocedint en matèria de drets i llibertats, i parlarà sobre la llibertat dels creadors i dels artistes.

També et pot interessar

stats