‘La qüestió’ analitza l’evolució de l’epidèmia de coronavirus i les conseqüències a la Comunitat Valenciana

Famílies, empresaris, professionals sanitaris i responsables polítics explicaran com afronten la crisi.

Jèssica Crespo i Adelaida Ferre
Jèssica Crespo i Adelaida Ferre
26 de març 2020 - 13:17

La qüestió, el programa d’anàlisi i debat de la televisió d’À Punt, se centra aquest divendres en l’evolució de l’epidèmia del coronavirus i en les conseqüències de tot tipus que té per a la població. Famílies que explicaran el seu confinament amb fills a casa, afectats per les conseqüències laborals, empresaris, professionals de la infermeria i la medicina o alcaldes i alcaldesses de diferents localitats de tota la Comunitat Valenciana explicaran al llarg de dos hores i mitja com s’enfronten a esta complicada etapa sanitària, social i econòmica.

Amb una mirada global sobre el problema, el programa es fixarà en l’afectació a la vida quotidiana de les persones. A més, entrevistarem el conseller d’Hisenda, Vicent Soler, i a la vicepresidenta i consellera de Polítiques Socials i Inclusives, Mónica Oltra, que faran una radiografia de la situació de la Comunitat Valenciana tant des del punt de vista econòmic com social. L’arribada de fons estatals i europeus, la gestió de la crisi, la situació a les residències de persones majors, la d’altres col·lectius vulnerables... aquests i altres temes es tractaran demà en La qüestió. Entre les entrevistes previstes, també parlarem amb el doctor Salvador Peiró, investigador de Fisabio, perquè ens explique en quin moment de l’expansió del virus ens trobem, quan s’aplanarà la corba o quan podrem donar per acabat el confinament.

Com cada setmana també serà molt valuosa la participació de l’audiència a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #LQBalcons. La qüestió es farà sense públic al plató, i totes les entrevistes es concretaran a través de Skype o videoconferència per a assegurar la protecció de tot el personal, tant tècnic com de redacció del programa, i el compliment de les normes del confinament. En el plató acompanyaran a Jèssica Crespo els científics Sergi Maicas i Juli Peretó i els periodistes Amparo Cervantes i Salva Almenar. La copresentadora, Adelaida Ferre, participarà en el programa per Skype des de casa.

La qüestió està seguint de prop la pandèmia i n’analitza l’evolució de des del mes de gener. El programa, de fet, ha dedicat ja tres edicions a aquesta crisi, que ha anat analitzant amb l’aportació de ciutadans, professionals sanitaris i responsables polítics i econòmics.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe, i a la carta, a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacacions mòbils i de les smart TV.

També et pot interessar

stats