Així queda la nova graella d'À Punt amb sèries de ficció, programes d'entreteniment i vida saludable

‘Family Duo’, ‘Comediants’ i ‘La Vall’ s'instal·len en la franja del ‘prime time’ acompanyats dels programes veterans.

VÍDEO | Així queda la nova graella d\'À Punt amb sèries de ficció, programes d\'entreteniment i vida saludable

"Molt prompte", han estat anunciant a través de les xarxes d'À Punt aquests mesos d'estiu. La nova graella de la televisió pública valenciana arriba aquesta setmana amb l'estrena de sèries com La Vall, el concurs de talents Family Duo i la promoció d'hàbits saludables amb programes com Felicitat 3.0.

Una de les apostes fortes arriba amb la producció valenciana La Vall, sèrie de ficció que narra la soledat d'un poble d'interior i l'abandó dels veïns. Per tal d'evitar la desaparició, ofereix les cases deshabitades a nous pobladors. Però l'arribada dels veïns amaga nombrosos secrets, que convertiran la història del tranquil paratge en un thriller inesperat.

A més, la televisió d'À Punt Mèdia notava a faltar un programa amb l'art com a protagonista, i l'ha trobat amb Emergents. Cada dimarts, de la mà de dos artistes valencians, aquesta sèrie documental qüestionarà l'entorn creatiu, amb intenció de provocar i conéixer les últimes tendències.

Les nits d'humor

L'aposta per l'entreteniment està protagonitzada pel concurs de talents Family Duo i el programa Comediants. El primer ha estat rodant per la Comunitat Valenciana aquest estiu per tal de trobar els concursants d'aquest xou, format per parelles amb algun tipus de vincle familiar que han de competir cantant.

D'altra banda, Comediants és un programa de monòlegs amb humoristes valencians i d'altres llocs d'Espanya. En directe des del Teatre Principal de Castelló, hi participen Carol Tomás, Óscar Tramoyeres, Rafa Alarcón, Ferran Gadea i Susi Caramelo, entre molts altres.

Vida saludable

Quasi tots els apassionats del senderisme coneixen la famosa ruta GR-7, que travessa de dalt a baix el nostre territori. I aquest és el nom del nou documental que pretén descobrir la Comunitat Valenciana d'una manera diferent. Cada setmana, els presentadors de GR7 fan un tram acompanyats de personalitats valencianes, com Sole Giménez, Xavier Mariscal, Paco Torreblanca o Neus Ferri.

Amb la intenció de donar senzilles pautes per a gaudir d'una vida saludable, Mireia Bayarri presentarà el magazín Felicitat 3.0. Cada capítol aborda un tema relacionat amb el benestar físic i emocional, com ara l'activitat física, viatjar, dormir o tindre animals de companyia, sempre des d'una perspectiva científica.

I també amb aquest objectiu, en A córrer l'esport és el fil vertebrador. El presentador participa en carreres populars i mostra les històries personals de figures conegudes per a parlar de les seues aficions, a més de comentar carreres històriques i visitar llocs emblemàtics.

En clau informativa

Pel que fa als serveis informatius, aquesta temporada de tardor i hivern, la pantalla d'À Punt reforça els programes de notícies i d'actualitat. A banda d'ampliar els informatius de migdia i la nit, i incorporar un nou informatiu matinal, l'anàlisi de l'actualitat arriba amb La qüestió. El programa, amb públic en directe, inclou una entrevista amb un personatge de rellevància i un espai d'intervenció d'experts, on també donaran veu als principals col·lectius socials i ciutadans al voltant d'un tema.

I ací no acaben els canvis de la nova graella. També, "molt prompte", s'esperen noves incorporacions a la televisió i a la ràdio d'À Punt.

També et pot interessar

stats