Quatre sèries per a les nits de dijous i divendres a l’agost en À Punt

El monstre, Bodes de sang, Arrels i La maquinària són les quatre propostes dramàtiques i de suspens per al prime time durant les vacances

Arrels, una de les sèries de l'agost amb l’actor Regé-Jean Page
'Arrels', una de les sèries de l'agost amb l’actor Regé-Jean Page / Departament de Comunicació
03 d'agost 2021 - 13:30

Comença el mes d’agost i À Punt ha preparat unes interessants minisèries de drama i suspens per al prime time d’estiu. Els dijous i divendres, a partir de les 22:00 hores, la programació inclou una estrena setmanal per a les pròximes quatre setmanes.

Aquest dijous s’estrena El monstre, adaptació de l’exitosa novel·la del mateix títol d’Ingrid Falaise, amb tres capítols per a la primera nit i tres més amb el desenllaç per al divendres. Basada en fets reals, El monstre narra la captivadora i colpidora història de Sophie quan s’enamora d’un jove amb 18 anys. Una vegada es troben, no hi haurà res més important que estar amb el seu amant. El seu somni d’una vida de conte de fades es capgira molt prompte a causa de la desafortunada relació amb ‘M’: M de maníac, M de manipulador, M de monstre. Després de quasi tres anys d’abusos, Sophie trobarà la força per a reclamar la seua llibertat.

'El monstre', una trama colpidora
'El monstre', una trama colpidora

Els dies 12 i 13 d’agost serà el torn de Bodes de sang, una sèrie francesa situada a la Provença que ens conta la història de Sandra, la filla d’un famós restaurador. Per a la boda de Sandra i William tota la família es reuneix a l'elegant restaurant de la mare. Fins i tot la germana, Alice, torna d'Austràlia, després de quatre anys, per a l'ocasió. Però la tragèdia els colpeja. Poques hores després de la cerimònia, troben la nóvia morta al vessant d'un penya-segat.

 

L’inoblidable Kunta Kinte de la sèrie Arrels i l’actor més sexy de Los Bridgerton, en À Punt

 

Arrels va ser una minisèrie produïda per la cadena de televisió nord-americana ABC el 1977, basada en l'obra d'Alex Haley Roots: The Saga of an American Family. El programa conta la història de Kunta Kinte, un home lliure africà forçat a treballar com a esclau als Estats Units i els seus posteriors intents d'alliberament.

Arrels, programada per als dies 19 i 20 d’agost, inclou entre el seu repartiment l’actor Regé-Jean Page, conegut pel seu paper com el duc de l’exitosa sèrie Los Bridgerton de la temporada passada.

Amb motiu del Dia Internacional per al Record del Comerç d’Esclaus i la seua Abolició, la tercera sèrie de l’agost serà la nord-americana Arrels, guanyadora de 9 premis Emmy, un Globus d’Or i un Peabody entre més de 37 nominacions.

A Gàmbia, Àfrica Occidental, el 1750, una família malinke formada pel guerrer Omoro Kinte i la seua esposa Binta tenen un fill al qual anomenen Toby. Quan té 15 anys és capturat per traficants d'esclaus, i juntament amb 140 homes i dones més són portats a bord del Lord Ligonnier, una nau negrera capitanejada per Thomas Davies per a emprendre un viatge fins a les colònies angleses a Amèrica del Nord. Kunta Kinte serà venut a una plantació propietat de John Reynolds i se li donarà el nom de Toby. Després de diverses ocasions en què intentarà escapar, Kunta Kinte aprendrà el que significa ser un esclau, però viurà turmentat per les seues arrels malinkes i el seu record d'haver sigut lliure alguna vegada.

Per últim, per a acomiadar l’agost s’estrena el thriller d’acció La maquinària, el dies 26 i 27 d’agost. La sèrie escandinava està ambientada a la zona fronterera entre Noruega i Suècia.

Olle Hulten és un pare de família que desperta borratxo en el ferri entre Sandefjord (Noruega) i Strömstad (Suècia). Al seu costat, en el seu cotxe hi ha una pistola, una màscara i molts diners. Simultàniament, la policia persegueix un lladre que ha segrestat un automòbil i que té el guàrdia de seguretat retingut a punta de pistola. El protagonista no recorda res, però s’han furtat 30 milions de corones i s’han comés alguns assassinats. El seu objectiu serà demostrar la seua innocència i trobar qui li ha parat un parany.

Quatre interessants propostes per als que gaudeixen amb les sèries i que busquen aquest entreteniment televisiu en la seua segona residència durant les vacances d'estiu.

També et pot interessar

stats