Quatre produccions en què participa À Punt sumen 13 candidatures dels XII Premis Gaudí

‘La innocència’, ‘El viatge de la Marta’, ‘El cuarto reino. El reino de los plásticos’ i ‘La dona del segle’ són les produccions candidates.

La dona del segle
La dona del segle

Quatre produccions en què participa À Punt sumen un total de 13 candidatures als XII Premis Gaudí. La innocència és la que té més candidatures, amb un total de set, però en aquesta llista de produccions candidates també es troba El viatge de Marta, El cuarto reino. El reino de los plásticos i La dona del segle.

El llargmetratge La innocència, en concret, està nominada en les categories de millor pel·lícula, millor direcció, millor guió, millor protagonista femenina, millor protagonista masculí, millor muntatge, millor actriu secundària i millor maquillatge i perruqueria.

La innocència acumula nominacions i premis en els festivals pels quals ha passat. L’òpera prima de Lucía Alemany, de fet, es troba entre les nominacions dels Premis Goya a la millor cançó original i a la millor actriu revelació. La pel·lícula va ser la gran triomfadora del passat Festival Internacional de Cinema d'Almeria (FICAL), on va rebre tres premis. Va ser també guardonada per partida doble en el Festival de Cinema Independent Abycine i en els Premis de l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual va aconseguir també tres guardons.

Per la seua banda, El viatge de Marta està nominada també en les categories de millor pel·lícula, millor direcció, millor protagonista masculí i de millor so. El cuarto reino. El reino de los plásticos està nominada el premi en la categoria de millor pel·lícula documental. I La dona del segle opta el guardó a la millor pel·lícula per a televisió.

També et pot interessar