Quaranta instituts participen via Twitter en 'Plaerdemavida'

Quaranta instituts valencians participen demà en directe via Twitter en el programa Plaerdemavida de la ràdio d'À Punt, que dedicarà un monogràfic a la poesia i les xarxes socials.

Quaranta instituts participen via Twitter en \'Plaerdemavida\'

 

Els alumnes i les alumnes participants tuitejaran versos durant l'hora de durada del programa amb l'etiqueta #PlaerdePoesia. Fins ara han confirmat la seua participació a través de Twitter centres educatius de localitats com ara Gandia, Oliva, València, Aldaia, Vila-real, Alboraia, Betxí, Petrer, Pego, Puçol, Ontinyent, Alcoi, Benicàssim, Novelda, Villena, Dénia i Oriola, entre d'altres.

L'alumnat que participe rebrà un lot de llibres per a la biblioteca del centre, que regala l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

A més, en el programa que presenta Maria Josep Poquet estaran presents la poetessa Maria Josep Escrivà i el periodista d'À Punt i divulgador de poesia Francesc Piera, que parlaran sobre les possibilitats que ofereix la tecnologia per a la difusió literària. El programa dedicarà el seu espai “Joc de lletres” a la poesia, de manera que l'audiència haurà de descobrir quin poeta s'amaga darrere d'un text que es llegirà en antena. També ens acompanyarà un membre de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i el professorat de diversos instituts per a dir-nos com han preparat aquesta activitat.

Les seccions habituals del programa, “La bona lletra”, de Vicent Usó, i “Notes a peu de pàgina”, d'lsabel Latorre, versaran també sobre poesia i xarxes socials.

Plaerdemavida s'emet el dimecres, de 13.00 a 14.00 hores, en la ràdio d'À Punt Mèdia.

També et pot interessar

stats