À Punt rep el guardó a la comunicació responsable en els XV Premis Pepe Miquel al Cooperativisme Valencià

El jurat destaca la contribució de la radiotelevisió i web pública valenciana a la difusió dels valors cooperatius

Imatge dels membres del jurat
Membres del jurat dels premis Pepe Miquel / Concoval
28 de març 2024 - 16:56

El jurat dels Premis Pepe Miquel al Cooperativisme Valencià ha decidit guardonar À Punt Mèdia amb el premi a la comunicació responsable en la quinzena edició dels reconeixements que, de manera biennal, lliura la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana (Concoval). El guardó "s'atorga a professionals, entitats o mitjans de comunicació que amb el seu treball contribueixen a la divulgació, difusió i coneixement de l'activitat i els principis del cooperativisme". En el cas concret d’À Punt Mèdia, el jurat ha valorat especialment les nombroses notícies i programes en els quals les cooperatives valencianes han tingut una veu pròpia en els diferents canals de comunicació d’À Punt, el web, la ràdio i la televisió.

L'acte de lliurament de guardons tindrà lloc el 18 d'abril a València i l'acte comptarà amb la presència d'autoritats i bona part del teixit cooperatiu valencià. Els premis estan patrocinats per les cooperatives Anecoop, Consum, Caixa Popular i Grup Cooperatiu Cajamar.

El jurat dels Premis Pepe Miquel, dels quals Carlos Mazón, el president de la Generalitat, ostenta la presidència d’honor, també ha guardonat Juan Antonio Pedreño, president de la Confederació Empresarial Espanyola de l'Economia Social (Cepes) en la categoria de trajectòria cooperativa.

L'any en què València ostenta la capitalitat espanyola de l'economia social, el jurat ha valorat el treball de Juan Antonio Pedreño, president de Cepes des del 2008. Aquesta confederació empresarial, Cepes, representa les empreses de l'economia social a tot Espanya, impulsa el cooperativisme i reivindica davant dels poders públics el reconeixement institucional i polític que li correspon. 

Pedreño, que fa dècades que està vinculat al cooperativisme d'ensenyament i de treball associat a la seua regió, presideix també des del 2015 el Social Economy Europe, l'organització que reuneix totes les entitats associatives de l'economia social a Europa.

També et pot interessar

stats