Els dos programes de literatura de la ràdio d’À Punt tindran versió televisiva

À Punt trasllada la seua aposta per la literatura també a la televisió.

Els dos programes literaris d'À Punt
Els dos programes literaris d'À Punt

À Punt trasllada la seua aposta per la literatura també a la televisió. Els dos continguts que actualment s’emeten en la ràdio, Una habitació pròpia i Plaerdemavida, tindran una versió televisiva, segons anunciaren ahir en la Fira del Llibre de València responsables dels mitjans de comunicació públics valencians. 

El programa de ràdio Una habitació pròpia, de divulgació literària i cultural, organitzà de vesprada una xarrada en què participaren la presentadora i codirectora del programa, la youtubera valenciana Irene Rodrigo, el també codirector Rafa Molés, el periodista i col·laborador del programa Eugenio Viñas i el cap del Servei de Programes d’À Punt, Borja Flors. Durant la mateixa es va anunciar que el programa tindrà una versió televisiva. La versió de televisió d’Una habitació pròpia dedicarà cada programa a fer una monografia sobre diferents llibres de la literatura universal, entre els quals 1984, La Metamorfosi, Crematorio, Lolita o Júlia

D’altra banda, ahir també es va fer públic que l’altre programa literari de la ràdio, Plaerdemavida, tindrà el seu lloc en la graella de la televisió. El programa mantindrà una estructura molt semblant a la que té en la ràdio i, per tant, realitzarà una entrevista en profunditat a autors de referència com ara Joan Francesc Mira, Isabel Clara Simó, Santiago Posteguillo, Marc Granell, Pepa Guardiola o Josep Lozano. Entre les seues seccions hi haurà informació sobre literatura i al voltant del món editorial. També reportatges com ara un sobre els poetes aràbics valencians, sobre la faena dels traductors literaris o el còmic valencià. 

Els dos programes estan adreçats a tots els públics i també crearan continguts específics per a les xarxes socials i el lloc web d’A Punt (www.apuntmedia.es).

També et pot interessar

stats