La programació preelectoral d’À Punt s’obri a la participació ciutadana

Aquesta nit, ‘La qüestió’ dedicarà el programa a analitzar i debatre sobre les polítiques socials.

La programació preelectoral d’À Punt s’obri a la participació ciutadana
La programació preelectoral d’À Punt s’obri a la participació ciutadana

La programació preelectoral d’À Punt Mèdia s’obri a la participació ciutadana. I ho fa d’una manera directa i transmèdia a través del projecte A tu què t’importa, que ha iniciat un recorregut per totes les comarques valencianes. Partint del web, els continguts s’escampen per les xarxes socials i arribaran a la televisió amb un programa en què també participaran representants de tots els partits polítics presents a les Corts.

Una de les derivacions del projecte són els vídeos de trenta segons que totes les persones que vulguen podran publicar en les xarxes socials amb l’etiqueta #ATuQuèTimporta. Es podrà llançar una pregunta, interpel·lar o plantejar una preocupació als i les representants polítics, és a dir, expressar públicament allò que importa a la ciutadania. Aquests vídeos i altres materials recollits comarca a comarca seran la base per a disposar el debat amb els i les representants dels partits polítics presents en el format televisiu que s’emetrà la nit del diumenge 7 d’abril.

La programació preelectoral d’À Punt comença aquest divendres a la nit amb una edició especial del programa d’anàlisi de l’actualitat La qüestió. Aquesta edició, la centrarà un debat sobre polítiques socials en què participaran Concha Andrés, en representació del PSPV-PSOE; José Juan Zaplana, en nom del Partit Popular; Vicent Marzà, per part de Compromís; Tony Woodward, a proposta de Ciudadanos; i Rosa Pérez Garijo, del grup Unidas Podemos - Esquerra Unida.

El pròxim divendres 29 de març, La qüestió ha previst en el seu horari habitual un altre programa especial, també de debat, dedicat a assumptes relacionats amb l’economia, la indústria i l’ocupació, entre altres temes.

Totes les emissions d'À Punt Mèdia es poden seguir i trobar en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i d’Smart TV.

També et pot interessar

stats