La programació d’À Punt es bolca amb les Falles i les Festes de la Magdalena 2022

Estrenem la nova imatge gràfica per a les Falles 2022 a À Punt / Departament de Comunicació
21 de febrer 2022 - 10:50

Les Falles tornen a ocupar la programació de la televisió, la ràdio i el web d’À Punt. La cadena estrena imatge gràfica aquesta setmana per a recuperar les ganes de festa dels espectadors i la seua fidelitat de cara a les Falles i les Festes de la Magdalena.  

Hui mateix, en el programa Bona vesprada, tornarà a presentar-se el videoclip de la cançó Les Falles À Punt, de JazzWoman, en el qual les falleres major i infantil, Carmen Martín i Nerea López, conviden l’audiència a confiar en la radiotelevisió pública per a seguir en directe tot el que oferisca el programa festiu que comença aquest diumenge a València.

Amb l’acte de la Crida, des de les Torres dels Serrans, comença el compte arrere per a les festes josefines. La retransmissió està prevista per al diumenge 27 de febrer a les 18:20 hores, amb Ferran Cano als comentaris i un equip de reporters que traslladaran tot el que passe als peus de les Torres dels Serrans.

Diumenge  a les 18.20 hores la Crida en À Punt
Diumenge a les 18.20 hores la Crida en À Punt

La televisió pública última els detalls per a retransmetre a partir de l’1 al 19 de març les mascletaes de la plaça de l’Ajuntament amb l’esperança d’una màxima normalitat, tot i que és necessari l’ús de les mascaretes com a mesura de prevenció i seguretat. À Punt instal·larà un set pel qual passaran diferents convidats, que parlaran amb els encarregats de presentar la mascletà diària, Ferran Cano i Maria Fuster.

À Punt prepara un programa especial de la Plantà per al 15 de març a les 22:00 hores fins a les 00:30 hores, on podrem seguir tots els detalls de les falles de la Secció Especial i no faltarà la fi de festa en de la Nit de l’Alba, amb castells de focs artificials que ompliran el cel de València.

A més, a partir del 28 de febrer, Bona vesprada dedicarà cada dia, des de les 18:30 hores, una nova secció del programa anomenada “Bona vesprada festes” amb reportatges en directe dedicats a les festes de Falles i Magdalena i altres festes de la Comunitat Valenciana.

El programa Bona vesprada inclourà el dia 16 el lliurament dels premis des de Junta Central Fallera i l’ambient festiu des dels casals guanyadors. La cobertura continuarà en els informatius amb tota l’actualitat i els guanyadors dels ninots indultats i dels premis a les millors falles de la Secció Especial.

L’Ofrena estarà oberta al públic, amb mascareta, que no serà obligatòria per als participants. Així que ho podrem veure còmodament des de casa de la mà d’un equip de comentaristes encapçalat per Ferran Cano. À Punt mostrarà tota la bellesa de l’Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats el dijous 17 i el divendres 18, des de les 15:30 hores fins a la mitjanit. Així mateix, els participants en l’Ofrena podran buscar-se en el web apuntmedia.es/falles de manera senzilla. L’acte estarà disponible a la carta i segmentat per a hores per a facilitar-ne la visualització.

‘Atrapa’m si pots’ especial festes per al dia 19 de març

Una de les novetats de la setmana és el concurs Atrapa’m si pots, conduït per Carolina Ferre, amb temàtica festiva. El programa del dia 19 estarà dedicat a les Falles i la Magdalena, que enguany comença el mateix dia de Sant Josep. En aquest edició els concursants competiran per un pot de 1.000 euros que es destina a una causa solidària.

Els cinc participants són Marta Querol, fallera major de València 1988 i escriptora; Ferran Cano, periodista especialista en festes; Natàlia Aparicio, reina de les festes de la Magdalena 2019; Pablo Sanahuja, artista gaiater amb molta experiència en el sector, i Reyes Martí, pirotècnica de Borriana. Serà una hora de programa plena de referències falleres i magdaleneres, amb públic, i que inclourà l’actuació al plató de l’associació cultural de Manises El Cigalo i Amics, que estrenaran una cançó escrita expressament per a l’Atrapa’m si pots. S’atrevirà amb la lletra Carolina Ferre?

La Cremà de les falles es retransmetrà el dissabte 19 a partir de les 20:30 hores (infantil guanyadora), seguida de la Cremà de la falla infantil de l’Ajuntament de València (21:00 hores), així com un recorregut per diverses falles fins arribar a les 22:30 hores amb la de la falla guanyadora de la Secció Especial i la de l’Ajuntament de València a les 23:00 hores. Els conductors de la nit més esperada seran Màxim Huerta, Ferran Cano, Joan Espinosa i Maria Fuster, a més dels reporters desplaçats a diverses ciutats i pobles que també celebren les Falles.

La coincidència amb les Festes de la Magdalena farà que a la programació d’aquest dissabte 19 de març no falte el Pregó de les festes de Castelló, que s’oferirà en directe per À Punt a partir de les 16 hores. Tampoc faltaran la Romeria de les Canyes el dia 20, el Concurs de Mascletaes i el Magdalena Vítol en directe.

Les Falles a À Punt
Les Falles a À Punt

La ràdio d’À Punt, en directe des del carrer

L’emissora de ràdio d’À Punt eixirà al carrer per acostar l’actualitat de la setmana fallera amb els programes Podríem fer-ho millor, Pròxima parada i Territori sonor.

En el web d’À Punt Mèdia es troba un calendari de tota la programació, la possibilitat de seguir en directe tots els actes i reviure’ls després “A la carta”.    

També et pot interessar

stats