El programa ‘Zoom. Documentals À Punt’ ret homenatge esta nit a Carmen Alborch i Toni Canet

El programa inclou l'emissió d'un capítol de 'Valentes' sobre Alborch i dos treballs fonamentals de Canet.

Zoom. Documentals À Punt
Zoom. Documentals À Punt

El programa Zoom. Documentals À Punt ret un homenatge a dos figures importants de la cultura valenciana. L’espai que presenta la periodista Sílvia Aucejo recordarà aquesta nit a partir de les 22:35 hores l’escriptora i política Carmen Alborch, quan es compleix un any que va morir, el 24 d’octubre de 2018, i també el cineasta Toni Canet, que va faltar al mes de novembre del mateix any.

El programa inclourà l’emissió del capítol de la sèrie Valentes dedicat a Carmen Alborch. D’altra banda, oferirà també dos treballs fonamentals de Canet: Calç blanca, negro carbón, l’obra pòstuma del cineasta, i Les ales de la vida. I ho fa precisament el mateix dia en què s’inaugura la 34a edició de la Mostra de València- Cinema del Mediterrani, que també li retrà homenatge dins de la seua programació. À Punt retransmetrà en directe per la televisió i pel web la gala de presentació de la Mostra, prevista per a hui a partir de les 19:00 hores.

Zoom. Documentals À Punt pretén acostar cada dijous a l’espectador diverses temàtiques d’actualitat, amb una incidència especial en els temes socials. El programa reforça l’aposta dels mitjans públics valencians per aquest gènere. Des que es va crear, À Punt Mèdia ha participat en vora cinquanta produccions documentals, cosa que ha suposat una inversió de quasi dos milions d’euros.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d’À Punt Mèdia es poden veure en directe i a la carta, a través del web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats