El programa ‘Territori Sonor’ de la ràdio d’À Punt torna al carrer des del Real Jazz de Vila-real

Els oients poden compartir impressions a les xarxes amb el coixinet #TerritoriRealJazz i escoltar-lo de nou A la Carta al web.

Manuela Alandes dirigeix Territori Sonor
Manuela Alandes dirigeix Territori Sonor
06 de maig 2021 - 10:09

Demà divendres, a partir de les 12 de la nit, el programa Territori Sonor de la ràdio d’À Punt recupera la normalitat per a compartir, des de Vila-real el festival Real Jazz.

“En Territori Sonor hem seguit els protocols per a evitar contagis de coronavirus de manera estricta, eixa és una de les raons per les quals no hem tingut música en directe a l'estudi tots estos mesos. Per això, per a tot l'equip del programa és un luxe fer un especial com el que vos portarem el divendres 7 de maig des del Real Jazz de Vila-real” - explica Manuela Alandes, directora de Territori Sonor.

Tot l'equip del programa es traslladarà a la ciutat de la Plana Baixa per a portar-nos a casa el primer dia d'este festival dedicat al jazz. Una cita que començarà a les 17:30 hores a l'escenari de l'avinguda de la Murà amb Clara Juan Quintet, la qual pujarà a l'escenari amb el saxo tenor. Amb ella estarà Pepe Zaragoza a la trompeta, Kontxi Lorente al piano, Davide di Sauro al contrabaix i Guillermo Soler a la bateria.

“Des del programa de música de la ràdio d'À Punt intentarem transmetre l'emoció i l'esforç que suposa muntar un festival com este en temps de crisi sanitària. Parlarem amb artistes, organització, públic, treballadores i treballadors que lluiten per preservar la cultura i la música en directe en aquests temps incerts que ens ha tocat viure” - comenta la directora de Territori Sonor.

         El mateix divendres a les 20:00 hores serà el torn d'un altre saxofonista, Manolo Valls, acompanyat també per Pepe Zaragoza a la trompeta, Amadeo Moscardó al piano, Óscar Cuchillo al contrabaix i Rubén Díaz a la bateria.

         L'equip de continguts, realització i producció de Territori Sonor muntarà la taula a l'avinguda de la Murà de Vila-real, davant de l'Auditori, perquè el jazz i la música entren directes a les cases dels oients. No faltaran fragments dels concerts i converses amb els i les protagonistes.

         El programa convida els oients a compartir les emocions i opinions del festival Real Jazz a les xarxes amb el coixinet #TerritoriRealJazz i a disfrutar-lo a la seua conveniència A la Carta en el web d'À Punt (www.apuntmedia.es ). 

També et pot interessar

stats